2777
2789
عنوان

کاچی چجوری درست میشه

109 بازدید | 22 پست

کی بلده؟

لطفا تمام مراحلش رو برام بنویسید 

برای خواهرم میخوام البته 

شنیدم گرمه و برای کسیکه مشکل رحمی داره خوبه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بزن تو آپارات تصویری ببین......من با اون یاد گرفتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاچی انواع مختلفی دارهشما برای کدوم شهری همونو سرچ کن بیاره

شهر ما نداره 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ما کاچی بزرک درست میکنیم همه جا نیست براش حلوا میتی درست کن سرچ کن

باشه ممنونم عزیزم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من اینگونه ورست میکنم

 آب و زعفران و گلاب و هل و چوب دارچین و نیات یا شکر میذارم جوش بیاد بعد آرد بو میدم یا کمی پودر زیره بعد که رنگ آرد تغییر کرد با کره تفت میدم بعد کم کم اون آب شکر درست شده بهش اضافه میکنم 

باید نتیجتا یه بافت غلط ولی نرم و یکدست بشه نه خیلی سفت ته شل

من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشه

مواد اصلی برای دو نفر

آرد ۴ قاشق غذا خوری

آب سرد ۲ لیوان

شکر ۸ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری

گلاب ۸ قاشق غذا خوری

روغن ۴ قاشق غذا خوری

کره ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱. ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم
۲. بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره

۳. شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم

سایر نکات کاچی از همون سایت:
فوت کوزه گری کاچی خوشمزه و بی دردسر من نسبت آرد و آبش هست.کلا اینو رعایت کنید به ازای هر دو قاشق آرد یه لیوان آب در نظر بگیرید و بقیه مواد رو میتونید چشمی بزنید.اینجوری یه کاچی عالی دارید اصلا نیازی نیست که مرتب همش بزنید و یا نگران گوله شدنش باشید.زعفرون وگلابم که هر چی بیشتر..طعمش بهشتی تر...من موقع تفت دادن آرد دو قاشق کنجدم میزنم کاملا اختیاریه و مورد دیگه اینکه یوقتایی ترکیب سه آرد استفاده میکنم.گندم و نخودچی و برنج ولی آرد گندمش بیشتر

 به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من اینگونه ورست میکنم آب و زعفران و گلاب و هل و چوب دارچین و نیات یا شکر میذارم جوش بیاد بعد آرد بو ...

ممنونم عزیزدلم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشهمواد اصلی برای دو نف ...

ممنونم گل

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته