2777
2789

سلام دوستان گلم،من ٢٩ سالمه و فوق ديپلم مترجمي زبان انگليسي دارم،متاسفانه چون بعدش ادامه ندادم فراموش كردم،همسرم درامدش خوبه ولي چون خونه ي بزرگ گرفتيم يه خورده تحت فشار قرار گرفتيم،خودم هم يه دختر ٧ ساله و يه نوزاد يك ماهه دارم،شديدا دنبال اينم كه يه كاري كنم يه هنري ياد بگيرم تا براي خودم درامدي داشته باشم،قبلا سرمايه داشتم مغازه روتختي داشتم ولي بي فكر عمل كردم و با ضرر جمع كردم،الان دوست دارم يه چيزي ياد بگيرم.بهم پيشنهاد ميدين؟

همسرم هم نمايشگاه دكوراسيون داخلي داره كه كارمنداش همه نصابو اين چيزان

منم همین الان دارم بهش فک میکنم وخواسم تاپ بزنم هرچندقبلا هم زدم.من حقوقم خیلی کمه خیلی دوستدارم کاری کنم ک نو باشه درامد داشته باشم عالی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناخن کاری خوبه دوخت پرده هم درامد خوبی داره به کارهمسرت هم مرتبطه

ب من گفتن بچهای اینجاک اشباع شده ودردسرداره ناخن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

هنر هنره ...فرقی نداره چی کار می کنی...باید یه چیزی یاد بگیری که هم بهت خیلی فشار نیاد هم بهترین بشی توش تا در آمدی که می خوای برات داشته باشه.

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊
ناخن کاری خوبه دوخت پرده هم درامد خوبی داره به کارهمسرت هم مرتبطه

اونا كابينتو كاراي چوبي انجام ميدن،متاسفانه از كار ناخن هم بدش مياد.من كرجم و اينحا ديگه اشباع شده از ناخن كار

اونا كابينتو كاراي چوبي انجام ميدن،متاسفانه از كار ناخن هم بدش مياد.من كرجم و اينحا ديگه اشباع شده ا ...

ناخن کار زیاد شده از صفر شروع کردنشم سخته باید اسم در کنی که مشتری زیاد داشته باشی

به نظرم برو تو کار یادگیری تابلو فرش کلا یه شاخه از صنایع دستی

من همین الان داشتم تونت سرچ میکردم.منتهاش نمیدونم بازار داره یانه