راهنماییمکنه یه پسر بود دوست بچگی بعد سال ها پیامداد حرف زدیمعادی بعد یه شب گفتمسردم گفتش میدونی چرا گفتمچرا گفتش پون یارت پیشت نیس منم گفتم راحتم همینجور گفت یعنی نمیخوای کسی باشه دوست داشته باشه حرفای قشنگ برات بزنه موهاتو ناز کنه تا بخوابی بعدم بغلت کنه این کجاش بد وااای بچه ها خیلی بهم برخورد حس کثیفی داشتم یه پسر اونجور حرف بزنه بهش توپیدم گفتم همه پسرا خرابن دنبال اون چیزایین گفتش داری اشتباه میکنی اینطور نیس مگه همه دخترا عین همن گفتم اره معصومن گفت مثل خودت به بقیه نگاه نکن کلی معذرت خواهی کرد از دلم دراورد بازم باهام حرف زد ولی دلم چرکی شده بود فکر نمیکردم دیگه پیام بده وقتی میدون اهل اونچیزا نیستم ولی چن وقت دیگه یه کلیپ عاشقونه دپ لایک کرده بودم اونو فرستاد گفتش لایک کردی اینو یا یه بار دیر پیامو جواب داد من اصلا اعتراضی نکردم هیچی نگفتم گفت چرا پیامت انقد دیر رسید منم عادی برخورد کردم گفتم حالا چیشده بیا بکشمت دیر جواب دادی روز بعدشم با اینکه حرف نمیزدیم رفته بود چتمون پیام مدت دار خاموش روشن کرده بود الان نمیدونم چیکار کنم بجه ها یعنی دنبال اون کارا بود باهام؟؟؟
خو اولا چندسالته؟هرچی سنت بشتر شه کمتر حساسیت نشون میدی چون میدونی همه پسرا تقریبا همینطورین یکی همون اول چت میگه یکی بعد.هرچی ببشتر چت کنی میتونی بفهمی کدوما از سر هوس بازیه یا کدوما یه ادم نرمالن که بازم اونام بهش فکرمیکنن و بهش اشاره مبکنن ولی نه همون اول