2777
2789
یعنی جواب توهینی که کرده رو نمیدین؟

نه با سکوتم سنگینی رفتارم و نگاهم طرفم خودش متوجه میشه

و اگه ادم درستی باشه پشیمون میشه عذر خواهی میکنه اگر ن هم ک شما هرچی جوابشو بدی اون بدتر میکنه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پیش بیاد خدایی نکرده والا دروغ چرا من کلا اهل دعوا نیستم جواب نمیدم بحث ادامه پیدا نکنه بچه ها غصه نخورن حرمتمون نشکنه چیز زشت تر رد و بدل نشه  و....اما  غصه میخورم سنگین میشم طولانی مدت ولی بعدا آروم شد میگم بهش .میگم ناراحت شدم میگم توهین شده و... تکرار نکنه وگرنه جبران میشه از چشمم میفته 

دهنتو ببند فوش مگه ؟؟من و شوهرم دهن همو میگ ...م.  بعد نیم ساعت جی جی باجی هستیم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یعنی جواب توهینی که کرده رو نمیدین؟

چه توهینی؟

خیلی ها شخصیت خودشون رو با حرفاشون نشون میدن

بی توجه باش هرچه بیشتر حساس باشی ممکنه بیشتر تکرار کنه

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نه با سکوتم سنگینی رفتارم و نگاهم طرفم خودش متوجه میشهو اگه ادم درستی باشه پشیمون میشه عذر خواهی میک ...

نه آدمی نیست پا پیش بزاره

من همیشه پا پیش گذاشتم اون همیشه خودشو محق میدونه

البته ازمم پیش اومده تشکر کنه گفته تو پا پیش میزاری همیشه من برام ارزشمنده 

اما همیشه فکر میکنه حق با اونه

بهانه های چرت هم داره اکثرا

واقعا نمیدونم چیکار کنم با چنین آدمی

چه توهینی؟خیلی ها شخصیت خودشون رو با حرفاشون نشون میدنبی توجه باش هرچه بیشتر حساس باشی ممکنه بیشتر ت ...

همین که میگه دهنتو ببند

میگه تو خنگی

نمیفهمی نفهمی

فرض کن بیرونی تو ماشینی بین مردم

جوابشو میدم... چون حقیقتا مردم هیچوقت برام مهم نبوده شده اون بگه یواشتر یا ارومتر مردم میشنون منم گفتم مهم نیست بزار بشنون . حرف مردم برام ذره ای اهمیت نداره. ابرو هم چیزی نیست با این بحثا بره ابرو دست خداست.

من خیلی جواب میدادم همسرم همینطوری بود سریع میگفت ببند دهنتو یا توهین میکرد 

منم تحمل نمیکردم داد و بیداد و اخر میشد درگیری و منم کم نمیاوردم اصلاااا 

اما واقعا چیزی درست نشد مدتی احترامشو نگه داشتم هرچی بی ادبی کرد با سنگینی و بی محلی جوابشو دادم الان اصلا بی احترامی نمیکنه همیشه ام میگه پشیمونم از رفتارم ولی خب بعضی ها کوتاه میای گستاخ تر میشن باید ببینی طرفت چجوره شخصیتش 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
نه آدمی نیست پا پیش بزارهمن همیشه پا پیش گذاشتم اون همیشه خودشو محق میدونهالبته ازمم پیش اومده تشکر ...

مشکل از شما نیس از اونه

گمون کنم یه شخصیت خودشیفته داره خب شما هرچی با این ادم سر و کله بزنی نتیجه ی عکس میده دفعه ی دیگه ن بحثو کش بده ن پا پیش بزار برای عذر خاهی بالاخره یه جا خودش کوتاه میاد

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

من خیلی جواب میدادم همسرم همینطوری بود سریع میگفت ببند دهنتو یا توهین میکرد منم تحمل نمیکردم داد و ب ...

من اگه سنگینی کنم اصلا براش مهم نیست

شده یک روز اون مقصر بوده من باهاش سنگین بودم و حرف نمیزدم

اون هم بیخیال به کاراش می‌رسید و اصلا حرف نمیزد

دقت کنید

با اینکه اون مقصر بود