2777
2789

به خدا دیوونه شدم از دستشون این بار هزارم هست دارن این سریال مزخرف رو میبینن من که اصلا یه قسمتش رو ندیدم جون اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم و از ژانر تاریخی متنفرم به خدا خسته شدم یه جوری نگاه میکنن انگار بار اوله میبیننش و تکرارش رو هم میبینن 😐🤨گلاب به روتون دیگه دارم واقعا بالا میارم قشنگه دیگه یه بار نه صدبار که اه

واقعا برات متاسفم که اینجوری درموردخانوادت حرف میزنی. تو نگاه نکن برو تو اتاق درو ببند . انگار نگاه کردن اونا چیزی از تو کم میکنه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر شب که میام خونه طبقه اولیمون در خونشون بازه دارن جومونگ میبینن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

قشنگه ک😂😂.مامان من دیروز زنگ زده میگ جومونگ کثافت رفت سوسانو رو گرفت.گفتم منتظر بودی این سری باهاش ...

من اصلا فن سریال هيچ وقت نبوده و نیستم همون بار اول هم ندیذم 

واقعا برات متاسفم که اینجوری درموردخانوادت حرف میزنی. تو نگاه نکن برو تو اتاق درو ببند . انگار نگاه ...

نباید گند یه کار رو دربیارن هرکی میخواد بشه چه خانواده دوست رفیق هرکی

حتما جادو داره سریالش که این همه آدم دوسش دارن

من اصلا نمیدونم چی هست؟؟؟؟تا حالا ندیدمش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چند سالتونه مگه

سنم که بالاعه....ولی چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سنم که بالاعه....ولی چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم شاید دهه هشتادی باشی که ندیدی بگذریم بهتر من که از همون اول ازش متنفر بودم تا الان

گفتم شاید دهه هشتادی باشی که ندیدی بگذریم بهتر من که از همون اول ازش متنفر بودم تا الان

فقط میدونم یه سریال کره اییه...................دفعه اول هم سال 87 اینا پخش شد .......ولی اصلا نه دیدمش نه میدونم موضوعش چه؟؟؟؟؟؟

نباید گند یه کار رو دربیارن هرکی میخواد بشه چه خانواده دوست رفیق هرکی

اخه مگه ضرری به تو میرسونن؟ تو چته چکارداری

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم