2777
2789

خیلی سازش کردم قانع بودم با بی پولی بی فکری بی ذاتی شوهرم ساختم نخوردم نپوشیدم از۱۸سالگی باهاشم الان۲۶ام ن برا بچم ن خودم هیچوقت چیزی ک دلم خاسو نخریدم نپوشیدم ن برا خونم چیز درس حسابی دارم نه تن خودمو بچم اخرشم قدر دان نیس و میگه حقته و لیاقتته .خیانت کرد بهم همیشه گف ندارم ندارم یبار رستوران نبرده مارو همش میخایم روزا بگذره بی هدف انگار منتظر روز مرگم

همش ت استرسم کارای خانوادم بالام خاهرهابرادرام 

از این دنیا خستم .نمیدونم چکار کنم یکم مفید باشم برا خودم زندگی کنم .اونم بدون پول نمیشه

از همین دقیقه تغییرکن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بگم اشتباه کردی دیگه 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

خب چکارکنم

بخور 

بپوش

بگرد

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

منم زندگیم گوهه،همین مشکلات شما بعلاوه ی دو هزار مشکل دیگه که انگشت و گوشی قادر به وصف کشیدن چنین مشکلاتی نیستن،شوهرم گشنه گدا و بخور بخواب و موادی همیشه هم طلبکارها فحاشی و بزن و بکش

درسته ولی وقتی شوهرش چندین ساله به این روال عادت کرده فقط گفتنش آسونه و دیگه سخته شدنش

سخته بله

ولی غیرممکن نیس

سخته چون الان بخوادهرررتغییری کنه پول میخاد

هی💔

واقعا زن بودن سخته