2821
2789

از سه سالگی شروع کردم

فیلم و سریال و کارتون همش انگلیسی دیدم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من زبانو نخونی بهتره بجاش فیلم و سریال ببین یا ویدیو یوتیوب با زیرنویس انگلیسی بعد هر جا نفهمیدی بزن رو استپ اول خودت با توجه به کانتکست سعی کن حدس بزنی معنیش چیا میتونه باشه؟ بعد اخرش اگه باز مطمعن نبودی سرچش کن موقع سرچم سعی کن انگلیسی به انگلیسی نگاه کنی معنیارو...واسه تویی که میگی متوسطم اینجوری بهتره اگه میخوای برسی به پیشرفته اگه مبتدی بودی احتمالا این روش بهت فشار میاورد بجاش بهت میگفتم اول 3000 تا لغت انگلیسی به فارسی یاد بگیری بعد...ولی اگه سطحت متوسطه همین کاری که میگمو بکن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه