2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت

894 بازدید | 49 پست

بعد دوسه هفته اومدیم خونه بابام 

من از موقعی ک اومدیم رفتیم طبقه بالا داریم وسایل ترشی اماده میکنیم از اون ورم بابام اینا بالا بنایی دارن اومد نیم ساعت یکم کمک کرد رفت روستای داییش تا ساعت۷ ساعت 4 زنگ زدم ج ندادم پ دادم بیا ناهار بخوریم زنگ زد ک شما بخورین بعد دوسه ساعت که اومده ناهار براش گرم کردم خورده میگه اونجا بنایی داشتن منو گیر انداختن سفره پهن کردن روم نشده بخورم گفت ناهار بخوریم بریم بگم بقیشو؟ 

خب

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد داشت غذا میخورد من گفتم برم یکم دیگ کرفس هم ریز کنیم بریم امروز خیلی کار کردیم خیلی هلاک شدیم یعنی اون از وقتی که اومد غرغر داشت رفتم بالا پنج دقه نشسته بودم هی زنگ زد بعد پ داد پاشو بیا پایین اومدم پایین دیدم شالم نیس ابجی کوچیکم سرش کرده بود رفته بود بهش میگم صبرکن شالمو بیاره رفته برای ابجی بزرگم چیزی ببره الان میاد

بعد هی غر غر که ها تو صبح پاشدی حاضر شدی به من گفتی پاشو دیگه فلان جلو داداشم بهم فوش داد منم یکم تن صدامو بردم بالا گفتم مگه چیکار کردم گفتم من حاضرم حتی لباسامو درنیاورده بودم!  فقط شالم دست ابجیم بود 

شوهرم موتاده 

اصلا اعصاب نداره 

گفتم فرار که نمیکنم گفت چه توئفه ای هستی که بخای فرار کنی منم گفتم جلوتو ک نگرفتن بسلامت 

پاشد رفت حالا بهش پیام دادم یعنی چی که قهر میکنی زرتی پامیشی میری 

اینو بگم شوهرم خودشیفته اس درحین حرف زدن فقط میخواد حرصت در بیاد با حالت چشاش با پوزخند زدناش 

الان من چیکار کنم باز دوباره قهر 

قرار بود فردا بریم برای درسم که باهزار جور منت راضیش کرده بودم صحبت کنیم حالا چیکار کنم باز