2777
2789
عنوان

یه سوال

61 بازدید | 6 پست

اگه یکی از اعضای خانوادتون همش بهتون توهین کنه عکس العملتون نسبت به رفتاراش چیه؟

مثلا سکوت میکنین یا دعوا میکنید یا عصبانی میشید چیکار میکنین

نمونه از از رفتاراش اینطوری باشه که مثلا شما میای خونه رو جارو بکشی بعد که تموم شد بجای اینکه ازتون تشکر کنه بگه من خودم تمیز تر جارو میکشم بیاد دوباره بعد شما جارو بکشه

یا مثلا بخواین یچیزی براش بنویسی به عنوان کمک بگه نه نمیخواد خط من قشنگ تره خودم مینویسم

یا مثلا با شکو تردید لباسارو بده اتو بکشید

کلا یجوری رفتار کنه که انگار با یه احمق دستوپاچلفتی طرفه

چیکار میکنین شما؟

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

خیلی خونسرد حالشو میگیرم

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خیلی خونسرد حالشو میگیرم

چجوری حالشو بگیرم بنظرت🥲😂

من خیلی آرومم اهل دعوا نیستم ولی ولی ولی اگه کار به دعوا بکشه خداشاهده دیگه خودمم نمیشناسم😂😂

برای همین خیلی خودمو حفظ میکنم کار به دعوا نکشه با یه لبخند سعی میکنم خودمو اروم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری حالشو بگیرم بنظرت🥲😂من خیلی آرومم اهل دعوا نیستم ولی ولی ولی اگه کار به دعوا بکشه خداشاهده دی ...

وقتی میگه من تمیز تر جارو میکشم بگو آخه عزیزم شما خوی کوزتی تو وجودته تقصیر من نیست که

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

وقتی میگه من تمیز تر جارو میکشم بگو آخه عزیزم شما خوی کوزتی تو وجودته تقصیر من نیست که

اخه اینو بگم بعدش باید بزارم از خونه برم..

ولی ایده خیلی خوبیه😂

اخه اینو بگم بعدش باید بزارم از خونه برم..ولی ایده خیلی خوبیه😂

چرا بزاری بری؟ اون خونه ، خونه تو هم هست

جواب توهین هم توهین 

تا کسی حرف بدی نزنه تو دهنی هم نمیخوره 

حتما همینو بگو.

چرا بزاری بری؟ اون خونه ، خونه تو هم هستجواب توهین هم توهین تا کسی حرف بدی نزنه تو دهنی هم نمیخوره ح ...

چشم عزیزم❤️

ممنونم بابت راهنماییت گل✨️🦋