2777
2789

میخام ب همسرم بگم خاک برسرت بخاطر بی عرضگیت 

چون همش دارم دخترایی رو میبینم ک از ن کوچیکترن شغلی ندارن تحصیلات انچنانی ندارن ولی زود هم عروسی گرفتن هم ماه عسل خوب رفتن هم لباساشون از من بهتره ولی من نه خرجمو میده و نه قراره عروسیی بگیریم نه وسیله هامونو خریدیم نه هیچی 

توروخدا نگید چرا قبولش کردی چون بمن قولای دروغ داد و بعد ازدواج ب بهونه اینکه مشکلات خونوادگی مالی پیشومده اینهمه عقدمون طولانی شده الان ۹ ماه بیشتره

دلم میخاد یه ماشین بزنه بهش بمیره یا حداقل خودم بمیرم راحت شم 

ما از زندگی شما خبر نداریم 

تنها توصیه ام به شما اینه که مقایسه نکن! زندگی خودتونو با دیگران قیاس نکن 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم طاقتی 

من که تقریبا ۳ سال عقدم طول کشید

باز خوبه شما هنوز یکسال نشده بنده خدارو دوست داری بمیره

به نظرم با این وضعیت بهتره تجدید نظر کنی

اولش اینجوریه وای به حال بعد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
البته اگه واقعا زحمت میکشه و نمیرسونه رو گفتم بیچاره ولی اگه بیکار و اویزون جیب باباشه خاک بر سرش

اویزون ک نیست اونا بیشتر اویزونشن 

ولی عرضه پول در اوردن نداره 

من خرج خودمو خودم میدم بالای ۳۰ سالشه درامدش ازمن کمتره

سیاست داشته باش میتونی همین حرف هارو غیر مستقیم هم بهش بگی...مثلا بگو دوستم چقدر قشنگ لباس میپوشه حت ...

خب اینم همون مقایسس قشنگ میفهمه منظور دار دارم بهش میگم 

من همیشه مراعاتش کردم حتی حسرت کسیو نخوردم جلوش تا حس بد نکنه ولی واقعا تو دلم روزی صدبار میگم خاک برسرش

وای نگو خدا نکنه بمیره 

نه ماه جیزی نیست بابت خواهر من دو سال عقد لود جاریمم همینجور

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اویزون ک نیست اونا بیشتر اویزونشن ولی عرضه پول در اوردن نداره من خرج خودمو خودم میدم بالای ۳۰ سالشه ...

هدفت از دادن این پیام چیه؟! 

در درجه اول یادت نره این آدم انتخاب شما بوده

در درجه دوم این پیام فقط کار رو خرابتر میکنه

بشین باهاش بدون توهین اتمام حجت کن 

دو حالت داره یا تغییر میکنه یا نمیکنه

اگه حالت اول بود که هیچی

اما اگه دومی شد بشین بببین میخوای 50 سال آینده عمرت رو با همچین شخصیتی بگذرونی یا نه

منی که سه سال عقد موندم و اخرشم به خاطر حرف مردم با پول خودم ی جشن کوچیک گرفتم و اومدم زندگی کوفتی ر ...

منم سه ساله عقدم خسته شدم خسیسه بی توجهه

برگردی به عقب میمونی باهاش؟ 

من تو فکر جداییم موندم چه کنم