2777
2789

سلام

من دارم از نامزد عقدیم جدا میشم 

این خط منو کسی جز اون و یکی از دوستام نداره،

حالا چند ماهه هرچند وقت یکبار مردهای عرب زبون زنگ میزنن، یا قطع میکنن 

یا میگن کجایی و خوبی این مزخرفات 

خلاصه مشخصه همشون یه مشت هرزه هستن

یکیشون هم زن بوده 

شماره های مختلف 

آدمهای مختلف 

چی شده یعنی ؟😔

شماره من چرا افتاده دست عربا 

داستان چیه آخه 💔

خط و بسوزونید خط جدید بگیرین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا احتمال هست ۱. کسی شمارت داده۲.خطط دست دومه مال کسی بوده ک مزاحم داشته

نه من این یکسال مزاحم نداشتم 

خط هم خودم خریدم دست کسی نبوده 

همه مزاحم ها عرب زبان هستند قشنگ لهجه جنوبی دارن

الان از کجا میشه فهمید شماره منو از کجا میارن

میشه فهمید سر این داستان به کی وصله؟

نه من این یکسال مزاحم نداشتم خط هم خودم خریدم دست کسی نبوده همه مزاحم ها عرب زبان هستند قشنگ لهجه جن ...

بین خط دست دوم مال کسی هست که میسوزونه بعد دوباره شرکت اونه ب کسی دیگه میفروشه

ب پلیس فتا زنگ بزن تنها راه ک بفهمی

مشکل این نیست اگر بدونم وصله به اون ادبش کنم

اگه دنبال دردسر نیستی و واقعا نمیخوای دیگه با نامزدت روبرو بشی. خطو بسوزون و خودتو خلاص کن، اگر هم هنوز دلت پیش اونه و دنبال بهونه هستی که باهاش رو در رو بشی، پی ماجرا را بگیر.

البته از اون دوستت هم که خطتو داره، یه پیگیری نا محسوس بکن.

اگه دنبال دردسر نیستی و واقعا نمیخوای دیگه با نامزدت روبرو بشی. خطو بسوزون و خودتو خلاص کن، اگر هم ه ...

با اون که کاری ندارم اصلا 

می‌خوام ببینم اگر بهش مربوطه شکایت کنم

ولی نمیدونم باید چطوری بفهمم 

مثلا اگر با یه خط مجازی یا فیک شمارمو گذاشته باشه جایی میشه پیداش کرد؟ پلیس پیداش میکنه؟