2777
2789
عنوان

سفید شدن پوست یا روشن شدن کمکم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
اینستام موقتا نمیرم ولی ایتا دارم بدم‌اونو؟متوجه نشدم بشوریش چی؟

اره عزیزم میشه بدین

چه شهری هستن برای ارسال این چیزا میپرسم 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار یه ماسکی دوستم داد برای روشنی وسفید بود گوشه پا هام زدم بعد شستمش پوستم سفید شده بود حتی ب ...

بجون بچم دروغی ندارم بگم انقد که مربوط به این کرم میشه میگم‌دیگه عصای حضرت موسی نیست که ولی خودم‌مبخوام زیاد درست کنم تا همیشه بزنم میدونی‌چیه ترمیم کننده س روشن کننده س آبرسانه پوستو صاف میکنه جوان‌میکنه چروکو کم‌میکنه شاداب میکنه تغذیه میده برم نمیگرده به یه شرط یکی هست می بینی صورتش همیشه پر لک میشه کبدش خیلی مشکل داره دیگه این کرم چیکار کنه؟ باید درونشو پاکسازی کنه یا نه ولی کار این کرم ایناس

بجون بچم دروغی ندارم بگم انقد که مربوط به این کرم میشه میگم‌دیگه عصای حضرت موسی نیست که ولی خودم‌مبخ ...

باش عزیزم آیدی روبیکا یا تلگرامتون میدین

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

کهنه هستن اسکار کمی کک و مک کم

اگه عکس دقیق قسکتی از صورتتو ببینم میتونم بهت بگم ولی تا حدی پوستو صاف میکنه بهتر میشه اما چاله های عمیقو نه از بین‌نمیبره اون کار متخصص پوسته