2777
2789

محض: اینا بیشتر رو تئوری و کشف‌های علمی تمرکز دارن. دنبال اینن که بفهمن چرا یه اتفاقی می‌افته

کاربردی: اینا سعی می‌کنن از شیمی برای حل مشکلات واقعی استفاده کنن

مثلاً دارو بسازن یا مواد جدید اختراع کنن. دنبال اینن که چطورمی‌شه ازش استفاده کرد.

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

دنبال چی هستی بخوای بری تو شرکت ها کار کنی آره که اونم زیاد جالب نیست.  هم دوره های من حتی با ادامه تحصیل و ارشد آخرش شدن خانه دار.

شیمی محض چند ترم آخرش تئوریتره و شیمی کاربری عملی تره همین.

دنبال تدریس هستی از طریق فرهنگیان اقدام کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال چی هستی بخوای بری تو شرکت ها کار کنی آره که اونم زیاد جالب نیست. هم دوره های من حتی با ادامه ...

نه تدریس نه میخواستم باهاش برم سرکار کار او آزمایشگاه رو دوست دارم جدی بازار کار ندارن؟ میشه دقیق تر بگی باید انتخاب رشته انجام بدم 

نه تدریس نه میخواستم باهاش برم سرکار کار او آزمایشگاه رو دوست دارم جدی بازار کار ندارن؟ میشه دقیق تر ...

آزمایشگاه ها و شرکت ها بازار کار داره ولی مثل همه جا خیلی کار خوب ممکنه گیرت نیاد مگه پارتی داشته باشی یا با حقوق خیلی کم استخدام بشی.

آزمایشگاه ها و شرکت ها بازار کار داره ولی مثل همه جا خیلی کار خوب ممکنه گیرت نیاد مگه پارتی داشته با ...

نه هیچی پارتی که ندارم خودم هستم و خودم به نظرت رشته خوبی هست آینده داره دانشگاه آزاد بخوانی ؟ کدوم بهتره محض یا کاربردی 

نه هیچی پارتی که ندارم خودم هستم و خودم به نظرت رشته خوبی هست آینده داره دانشگاه آزاد بخوانی ؟ کدوم ...

چرا رشته های پیراپزشکی نمیری اونا بازار کارشون خوبه مثلاً کاردرمانی

چرا رشته های پیراپزشکی نمیری اونا بازار کارشون خوبه مثلاً کاردرمانی

چرا اون ها رو هم دوست دارم ولی با کنکور اصلا مجاز نشدم نمدونم هم یک سال بخوانم نتوانم بیارم یا نه ولی آزاد شهر خودم میگم برو این رشته ها رو داره میکرو بیولوژی اینا دیگه نمدونم خوبه یا نه ارزش داره بازار کار داره یا نه