بنظر من که ج نگ نمیشه میدونم چراحس میکنم همه اینا بازیه از دو طرف
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
ما تا سرکوچه نمیتونیم بریم 😅نهایتا بودجه برای رفتن تو حیاط داریم بله بعضیا هم میرن قطب جنوب
وای صبح طرف به تاپیک زده یکی امده میگه قناعت کن نمیمیری که کم بخور کم بگرد کم بپوش توقعت رو بیار پایین بعد تو تاپیکهاش پارسال جدیدترین مدل گوشی آیفون رو خریده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی میرسونی حتما از چیزایی ک علمش رو نداری زیاد بگو و تحلیل کن در حد پرفسورها ک من حوصله م سر نره😁
برا آدمای چس حرف نمیزنم
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
من هیچوقت به رفتن فکر نمیکردم اما الان چند روزیه به ذهنم میاد میگم رشته ای بخونم که بشه چجوری میشه اخه اینجا زندگی کرد چطور بچه دار شبم چطور ازدواج کنیم ☹️
من هیچوقت به رفتن فکر نمیکردم اما الان چند روزیه به ذهنم میاد میگم رشته ای بخونم که بشه چجوری میشه ا ...
دیگه رفتنو ول کن باید بفکر قبر باشیم
وای صبح طرف به تاپیک زده یکی امده میگه قناعت کن نمیمیری که کم بخور کم بگرد کم بپوش توقعت رو بیار پای ...
ببخشید ملت نافهم هستن
دیگه واقعا از همه چی زده شده
از حبوبات لبنیات گوشت مرغ......
نسل آینده با این وضعیت چی بشن
نفسشون از جای گرم درمیاد حتما
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
چرا باید باکیشون باشه اونا روز به روزا پولدارتر میشن ما روز ب روز فقیرتر
خب دزد توشون زیاده