2777
2789
عنوان

خدا دوباره توفیق مادر شدن به من داد

157 بازدید | 13 پست

بی بی چکم مثبت شد

الهی به حق این وقت هر کس آرزوی مادری داره خدا از در رحمتش سالمترین و صالح ترین بچه رو هدیه کنه

الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا پسر دارم ایشون وروجک چهارم هستن

منم ی حاجتی دارم تک دلت پاکه داری بچه داری میشی مامان چهار تا وروجک میشه دعا کنی منم به خواسته قلبیم برسم و مشکلات منم تموم بشه خسته شدم

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

سلام عزیزم تبریک میگم 

یه سوال میبخشید کار خاصی انجام دادین که برای نوزاد پسر؟ چه روزایی اقدام داشتین یادتونه؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

سلام عزیزم تبریک میگم یه سوال میبخشید کار خاصی انجام دادین که برای نوزاد پسر؟ چه روزایی اقدام داشتین ...

روزهارو یادمه ولی کار خاصی نکردم چون برای هر سه تاشون دوست داشتم دختر بشه اما خدا صلاح ندید

در کل همش دست خداست

برای بالا بردن احتمال پسر شدن هم اگر نزدیک یا بلافاصله بعد از تخمک گذاری اقدام کنید احتمال پسر شدن بیشتره