2777
2789
عنوان

کسی هس گیاهخوارباشه

86 بازدید | 12 پست

بیاد کارش دارم چه قرصا یا ویتامینایی میخورین میشه برنامه غذاییتونو بگید

لطفا شعور داشته باشید اگه نیستید لازم به نصیحت نیست 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من چندین ساله گیاهخوارم 

نه قرص میخورم نه ویتامین 

فقط محصولات گیاهی(گوشت گیاهی و…) مصرف میکنم

و حبوبات هم جایگزین ویتامین‌ها و… 

لطفا کسی نیاد ریپلای کنه فقط گیاه میخورید من همه چی میخورم برنج و خورشت و… هرچی شما میخورین منم میخورم اما بدون گوشت یا با گوشت و محصولات گیاهی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین ساله گیاهخوارم نه قرص میخورم نه ویتامین فقط محصولات گیاهی(گوشت گیاهی و…) مصرف میکنمو حبوبات ...

گوشت گیاهی چیه ازکجا بخرم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من چندین ساله گیاهخوارم نه قرص میخورم نه ویتامین فقط محصولات گیاهی(گوشت گیاهی و…) مصرف میکنمو حبوبات ...

بعد علاعمی دارید ریزش مو یا چیزی پیش دکتر میرین

ب 12 و ویتامین دی و کلسیممیتونی اهن هم استفاده کنی ولی من نمیخورم

تو چیا میخوری ؟

گوشت گیاهی چیه ازکجا بخرم

گوشت کالباس جوجه همبرگر و همه چیزایی که با گوشت درست میشن محصولات گیاهیشم وجود داره که با ادویه پنیر توفو سویا و… درست میشن 

سایت بکرسوی سرچ کنین دارن انواع محصولات رو داخل اکثر شهرها هم شعبه دارن

یا کلا گوشت گیاهی رو سرچ کنید و اسم شهرتون تو اکثر شهرا هست مغازه وگن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بعد علاعمی دارید ریزش مو یا چیزی پیش دکتر میرین

نه عزیزم علائمی نداشتم 

نه اصلا حتی کمبود وزن و چیزهای دیگه هم نداشتم 

دکتر نرفتم 

گوشت کالباس جوجه همبرگر و همه چیزایی که با گوشت درست میشن محصولات گیاهیشم وجود داره که با ادویه پنیر ...

خیلی جالب بود برام ممنون

خیلی جالب بود برام ممنون

خواهش میکنم عزیزم❤️