2777
2789
عنوان

این طبیعیه که پدرمادرمو دوست نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 69 پست
همه ک خوب نیستنبعضیا حالا یا از جاهلیته یا از قصد اذیت کردن اینطور میکنندر هر دو صورت باید فاصله گرف ...

این روزا برخلاف میل باطنی زیاد به این موارد بی مهری پدرومادر نسبت به بچه شون برخوردم واصلا برام قابل درک نیست وباور کنید که یهو ناخداگاه نفرینشون میکنم چون شدید طرفدار حقوق فرزندان هستم البته خودم مادرم و حواسم هست دارم چی میگم اینقدر اهمیت به حقوق بچه ها برام مهمه که میگم اگه قانون دستم بود طلاق رو برای کسایی که بچه ندارن حلال میکردم برای بچه دارها حرام چون عقیده م اینه پدرمادرها وقتی بچه دار میشن نباید با ناسازگاری و طلاق سرنوشت بچه رو تباه کنن این خودخواهی محض هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم پایه گذارش بودو پدر مادرم حامی اونانابود شدمهر بار فرصت زندگی کردن داشتم میگرفتدختره کرمو ...

پدر مادرت بینتونو بهم زدن باهم‌خوب نباشید وقتی کودک بودید یجور حسادت پنهان پدرو مادر هردوتون ضربه خوردید از بزرگترای نااهل

یعنی حتی اگه رفتاری حرفی که خیلی اذیت کنه هم داشته باشن بازم مثه قبل میخوایشون؟برات پیش اومده اصلا؟

بسیار بسیار پیش اومده  اونقدر زیاد که قابل شمارش نیست اما خیلی دوستشون دارم وقتی مادرم زنگ میزنه اگه دو ساعت هم حرف بزنه گوش می‌کنم وقتی میرم خونشون پایین پاشون میشینم و از اینکه فقط هستن لذت میبرم موقع خداحافظی میبوسمشون 

شما حق داری.چون حتمارفتاری ازشون دیدی .که به روانت عاطفت ضربه زدن.....مثل دعوا زیاد کردنت...ترس زیاد ...

اره همینطوره 

طبق کامنتا فهمیدم که طبیعیه 

ولی خب احترامشونو نگه میدارم همیشه 

این روزا برخلاف میل باطنی زیاد به این موارد بی مهری پدرومادر نسبت به بچه شون برخوردم واصلا برام قابل ...

بعضی والدین اسیب میزنن

مثل من اینجا ازدواج کنم کلی ضربه میزنن و هنوز هم حالم بده

نمیفهمم اونایی رو ک میگن نه نباید با خانواده قطع ارتباط کرد

این روزا برخلاف میل باطنی زیاد به این موارد بی مهری پدرومادر نسبت به بچه شون برخوردم واصلا برام قابل ...

پدر مادر بد چه بدرد بچه میخورن اتفاقا طلاق بگیرن بهتر تو‌ناراحتی و دعوا بزرگ‌نشن 

من ازشون‌کینه دارم بخصوص مامانم‌ خیلی از بچگی باهام بد رفتار میکرد ازدواجم منو مجبور کرد نوجوانی مو ...

این ازارایی که بهت دادن تو رابطه با همسرت باهات تاثیر نذاشت؟مثلا خیلی وابستش بشی چون از بچگی وابستگی به مادرت نداشتی

یا اینکه باعث نشد کینه ای بشی؟

پدر مادر بد چه بدرد بچه میخورن اتفاقا طلاق بگیرن بهتر تو‌ناراحتی و دعوا بزرگ‌نشن

قبل از بچه دارشدن باید مشکلاتو حل کن یا جدا بشن بعدش دیگه باید زندگی و خودشونو فدای بچه کنن  و همه مشکلاتو بپذیرن و تحمل کنن تا بچه بزرگ بشه به درک درست برسه بعد طلاق بگیرن 

وظیفس برای خودخواهی خودمون بجه به این دنیا اوردیم حتی وقتی حیوون خونگی میاریم وظیفه داریم‌بهش برسیم ...

متاسفانه پدرمادرم یه جورایی مثه همین خانومن

همیشه منت زیاد میزارن جوری که کوچیک ترین خرجی برام کنن عذاب وجدان شدید میگیرم

اره همینطوره طبق کامنتا فهمیدم که طبیعیه ولی خب احترامشونو نگه میدارم همیشه

کار خوبی میکنی...منم اگه سالی یبار هم نبینمشون برام مهم نیست....چون تا وقتی که یادمه...بابام...همیشه در حال دعوا با مادرم....داد زدن سر من و خواهرم بود......همیشه ازش ترسیدم....برام مهم نیست وجودش....همیشه یادمه دلش میخواست من پسر میشدم......مامانم اون موقع ها یادمه طرفشو میگرفت باهاش اوکی بود...اما الان اونم سرد شده.حالا که مشکل تیروئید .افسردگی خفیف گرفته..

.حالا جالبیش اینجاس با اینکه ما بهش بی احترامی نمیکنیم... اما کاملا متوجه میشه انگار دوسش نداریم.... به یکی دوستاش که فامیلمون هم هست گفته بود. بچه هام هوامو ندارن..... نمیدونم وقتی ک ما نیاز به محبت داشتیم محبتی ازشون ندیدیم...چرا انتظار محبت دارن....نهایتش همون احترام بنظرم از سرشون هم زیادیه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
حتما پدرمادر خوبی داشتید که قابل درک نیست براتون

آره پدر مادر من که فرشته بودن ولی در اطرافم جدیدا زیاد به این نوع مورد برخوردم ونمیتونم بفهمم واقعا چرا آخه بلا نسبت حیوانهای مادر هم دلشون پراز مهرو محبته