2777
2789
عنوان

این طبیعیه که پدرمادرمو دوست نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 69 پست
واس منک نهشما رو میزان شدتش نمیدونمو نمیفهمم چرا خانم های نی نی سایت میگن الا بلا باید با خانواده ار ...

اونایی که اینارو میگن خودشون پدر مادرن و خودشون میدونن پدر مادر خوبی نبودن و نیستن فشاری میشن 

منم حسم مثل توته مادرم انگار دوست ندارم هیچ وقت هیچ بی احترامی نکردم بهش ولی کاراشو که یادم میاد. این که چجوری بزرگمون کرد تو سن پایین من عروس کرد از  سر خودش باز کرد 

اصلا سر بچه هام نبود انگار غریبه هست. به خاطر کاراش با بی اعتماد به نفسی کامل بزرگ شدیم . تو فامیل همیشه خجالت زده بودیم‌ 

دلم می‌شکنه.

مگه ما بچه ها حقی نداریم دل نداریم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه تو خوب گرفتهکاش اه دلم بگیرهمنوارث که نداده سرشو بخورههرجا میره به مردم در موردم غیبت و دروغ می ...

منم فکر میکردم اروم مبشم ولی شب و روز جیگرم میسوزه و داغم😔

ازش دوری کن تا اسیبش بهت نرسه ولی نفزین نکن و ناشکری نکن

لایک نکن.

آخی حق داری منم ۳۳ ام ۶ساله متاهل شدم ولی از دور کرم میریره مادرم زندگیمو جهنم کرده بودقهرم ۲ماهه خد ...

منم کل مشکلاتم خانوادمه

اصلا نمیتونم ازدواج کنم با همشهری یا شهر اطراف

باید یکی باشه غریب ناکجاآباد

قشنگ حرفت میفهمم

مشکلات زندگیمون خانوادست

چرا عزیزم؟باهاشون دعوا کردی؟

الان که نه

ولی خب گاهی اوقات بحثم داریم 

این که گفتم دوسشون ندارم واسه الان نیست،تقریبا از ۱۱ سالگیم همینم

قبلش خیلی وابسته بودم بهشون

بزرگترا اربابی میکنن تا بزرگتری و محبت هیچ بچه ایی بی خود از پدر مادرش ناراضی نیست حتی در دین حق اول ...

نه من منکر حرف شما نیستم برام اون قسمتش عجیبه که چطور پدرو مادری بدی میکنه که بچه ازشون دوری میکنه 

وظیفس برای خودخواهی خودمون بجه به این دنیا اوردیم حتی وقتی حیوون خونگی میاریم وظیفه داریم‌بهش برسیم ...

منت نیست اصلا ولی همون حیوون رو هم که آدم میاره بزرگ میکنه وابسته آدم میشه دوتا دم تکون میده برامون.

قصد توهین به استارتر رو ندارم و ایشون و پدر و مادرش رو نمیشناسم.کلی گفتم

یه لحظه فکر کن دور جون فوت کنن تو ذهنت تجسم کت میفهمی دوستشون داری یا نه شاید بهشون عادت کردی

هزار بار تجسم کردم

میدونم اگه لحظه ای نباشن چقدر زندگی برام سخت میشه 

خصوصا که مجردم و فعلا از خودم درامدی هم ندارم

یعنی از این لحاظا زیر چتر اونام

ولی بازم هیچ حس دوس داشتنی نسبت بهشون حس نمیکنم

نه من منکر حرف شما نیستم برام اون قسمتش عجیبه که چطور پدرو مادری بدی میکنه که بچه ازشون دوری میکنه

همه ک خوب نیستن

بعضیا حالا یا از جاهلیته یا از قصد اذیت کردن اینطور میکنن

در هر دو صورت باید فاصله گرفت

هزار بار تجسم کردممیدونم اگه لحظه ای نباشن چقدر زندگی برام سخت میشه خصوصا که مجردم و فعلا از خودم در ...

پس شما اونا رو دوست داری فقط ازشون ناراحتی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بی رحمن خودخواهن اینهمه دختر کشی و زن کشی توسط خانواده ها

بعضیا همیشه خودشون میخوان خودشیفته ان 

منم کل مشکلاتم خانوادمهاصلا نمیتونم ازدواج کنم با همشهری یا شهر اطرافباید یکی باشه غریب ناکجاآبادقشن ...

اره غریبه باشه یه شهر دوررررررر که بری و بر نگردی پیش شون 

خدا شاهده هرچی دور تر بهتر

🤴👸.دلشاد هستم 

همه ک خوب نیستنبعضیا حالا یا از جاهلیته یا از قصد اذیت کردن اینطور میکنندر هر دو صورت باید فاصله گرف ...

سادیسم دارن از ناراحتی بقیه لذت میبرن حتی تلاش میکنن بقیه تو دردسر بیوفتن 

سادیسم دارن از ناراحتی بقیه لذت میبرن حتی تلاش میکنن بقیه تو دردسر بیوفتن

من خواهرم پایه گذارش بود

و پدر مادرم حامی اونا

نابود شدم

هر بار فرصت زندگی کردن داشتم میگرفت

دختره کرمو نمیدونم فازش چیه، ادم حسود هم اینقدر افراطی نیست