2777
2789
عنوان

لباس تو خونه

124 بازدید | 15 پست

شماها چقدر لباس تو خونه ای میخرین من  ۵ تا تیشرت دونه ۲۴۰ تومن خریدم با ۵ تاشلوار لنین دونه ۱۹۰ که باهلشون ست کنم 

بچه ها من از اول شلوارک و اینجور چیزها نخریدم برای همین شلوارک تو دسته لباسام نیست یا تاپ وشلوارک و اینجور چیرها بهم بکید زیاد خرید  کردم البته  یه ست هم خریدم  ست م شده ۵۷۰ بلوز و شلوار خیلی وقت بود لباس تو خونه نداشتم همش مانتو اداری میخریدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتاش خوب بودهخوب خریدی مبارکت باشه...

تیشرتها اره راحت ۴۰۰ تومن  میارزید من ۲۴۰ خریدم بعد اینکه من فهمبدم لباسها و تیشرتها را باید با مایع لباسشویی شست تا خراب نشن تا پودر لباسشویی من قبلا رو لباسام حساس نبودم ولی الان خیلی حساسم 

والله عید نوروز کامل خرید میکنم خونه بیرون دم دست فلان باز وسطا کلی خرید میکنم نمیدونم اخه حساب کنم ...

اخه لباس هرچی میخری با یه بار شستن اونی که میخای دیکه نیست 

اخه لباس هرچی میخری با یه بار شستن اونی که میخای دیکه نیست

ببن فقط نخه پمبه بگیر 

تریکو ...نگیر 

اگر واقعا تشرت عمری میخوای رسما برات ۵ سال کارنه اخ اخ اخ نگه 

فقط مارک اچ اند ام باید اصل باشه یه کارت سفید داره ک‌نشون اصل بودنه ببن من دارم لامصب انگار‌ مرگ نداره

من همیشه فقط به لباس اداریم اهنیت میدادم هی لباس تو خونه به اون صورت نمیخریدم  الان بهترم ۵ سال تمام برای تو خونه دوتا شلوار مخمل راحت داشتم چون کسی هم رفت و امد نمبکرد اونها را استفاده مبکردم الان دیکه نه ست میکنم 

ببن فقط نخه پمبه بگیر تریکو ...نگیر اگر واقعا تشرت عمری میخوای رسما برات ۵ سال کارنه اخ اخ اخ نگه فق ...

ممنون از راهنماییتون اره تیشرت نخ پنبه والا من فقط توی تانکارا دیدم اصلها خیلی گرونن حداقل یکی دوتمون هستن  میدونم اصل پوشبدن بهتره ولی خب اونجوری کل در امدم میره ممنون از برندی که کفتید