2777
2789

با خاهر شوهر خونه دو مرتبه ساخیتم در هامون جدان فقط یه اتاق بهاری شریکی داریم ک وسایل اضافی بزاریم اونجا من پایین اون بالا 

یه حیاط خلوط دارم پتو زیر پایی هرچی ک داشت پهن میکرد رو بالکن درست ابش میومد دم دری ک وارد حیاط میشتم 

باز زیرپایی شسته بود گذاشته بود اونجا وارد حیاط ک شدم ابش چکید روسرم خودشم مال جلو دستشویی بود منم بهش گفتم فلانی پهن میکنی بکن یکم بکش اون وری پهن نکن جلو پا 

اونم نارحت شده رفته مادرشوهرم گفته گریه کرده 

بعد بهم زنگ زد غلط میکنی گوه میخوری نمیزاری پهن کنم خرج کردم پهن میکنم منم حرفاشو برگشت دادمو گفتم منم مثل تو خرج دادم ن اینک اب دستشویت چکه کنه روسرم خلاصه رفته به همه شکایتمو کرد الان ما کلن قطع ارتباطیم حتی مادرشوهرمم بخاطر دخترش نگامم نکردو منم همینطور 

چون اتاق بهاری شریک بود رفتم وسایل لازم بردارم دید منم با شوهرش اومد خونمو گفت یبار دیگ بیایی اونجا خودکشی میکنم حق نداری 

الان کل وسایل اضافی اونجا دارم ک سالی یبار لازمم میشه شوهرم واسم میاورد اون رفته  به پسرم گفتم برام بیار به پسرم گفته هرچی اشغال دارین میزارین اونجا دیگ نزارین 

بخدا خسته شدم دیگ خاستم به شوهرم بگم ک نگفتم چون حسته شدن انقدر ک گفتم با اینک حق بهم میده ولی زبونم دیگ نمیچرخه انقدر بگم خستم خسته بخدا

برو بزار تا خودکشی کنه گور به گور بشه. زن خل و چل.   چه بچه بازی دراورده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

برو بزار تا خودکشی کنه گور به گور بشه. زن خل و چل. چه بچه بازی دراورده

نمیخام برم ک چشم به چششون بخوره چون اونو شوهرشون اومدن خونمو کلی توهیین کردو خاهرشوهرم کم موند منو بزنه ک شوهرش جلوشو گرفتو شوهرمم اونجا بود از حرص خندید اما چیزی نگفت بهش😔

اخراش به خاهرش گفت شوهرتو اجیل کردی اومدی در خونم خجالت نمیکشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینک فقط پسرمو شوهرمو میفرستم بیارن یا بزارن اونم باز زبون باز کرده بخدا انقدر ازش تنفر پیدا کردم بخاطر همین خودم نمیرم وگرن اونجا باز دعوا راه مینداخت

نمیخام برم ک چشم به چششون بخوره چون اونو شوهرشون اومدن خونمو کلی توهیین کردو خاهرشوهرم کم موند منو ب ...

همین شوهرت هیچی نگفته اونم انقدر پررو شده!   

یه زمانی بود می خواستم با خانواده شوهر یه سه طبقه شریکی بخریم خدا رو شکر که نشد چون دو سال بعد بحث و دعواها شروع شد و تا چند سال ول کن نبودن با اینکه خونمون هم کلی فاصله داشت. سر زده می آمدن و با اخم می نشستن تو خونم که یعنی بگن خونه پسرمون هست و تو نمی تونی راه ما رو از اینجا ببندی.  حتی شده می‌آییم و با حالت قهر می شینیم تو خونه ات! 

یعنی اگه اونجا بودم جون به سرم می کردن! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همین شوهرت هیچی نگفته اونم انقدر پررو شده! یه زمانی بود می خواستم با خانواده شوهر یه سه طبقه شریکی ...

خدا ازشون نگذره بخدا انقدر دلم گرفته میخام گریه کنم 😭

مگه جنگه خونه پسر شونه با احترام بیان برن ن اینک خراب کنن بخدا شوهرمم خوب میشناستشون دیگ نمیره خونشون 

و اره شوهرم پرو کردش ک رو سرم نشست 

دیگ بعد این دعوا اولین بار بود به شوهرم گفتم طلاق میخوام شوهرم عصبی شد جدیتر گرفت بهشون زنگ زدو جوابشونو داد اما باز زهر دارن خدا ازشون نگذره 

خیلی میخام شوهرم نمیاد رفتیم گذاشتم فروش به قیمتی ک میرفت نرفت همینجوری موند

اگه راهت جداست که محلشون نده

اگه راهت جداست که محلشون نده

راهمون جداست اما اون اتاق خیلی ادمو اذیت میکنه بخدا تا اخر قرون خرج کردیدم حتا چون شوهرم تو کار ساخت ساز بود خودشم درست کرده  کاش نمیکرد