بعد چهار سال جلوگیری و بدون مشکلی بعد از انجام ازمایشات رفتیم تو اقدام الان تو ماه سومم دوماه اقدام کردم نشد یه دکتر بهم گفت واسه اینکه زودتر بگیره قرص کلومفین بخور من احمقم خوردم و ماه پیش دوتا کیست کوچیک دراوردم ولی شنیدم گفتن دارو نخور خودش با پریودت دفع میشه حالا تخمک ازاد شده هم داشتما بعد پریود شدم سر وقت ولی یکم شدتش بیشتر از ماه قبل بود این شهری هم که اومدیم اصلا دکتراش و نظراشون قابل اعتماد نیس الانم باز اقدام کردم نمیدونم چیکار کنم
عجله نکن اخه واسه چی رفتی دکتر تا شش ماه که کاملا طبیعیه که نگیره ترا خدا خودت رو به قرص نبند
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی