میترسم فردا بعد دو ماه قراره ببینمش میترسم اونجا موقع حرف زدن بغضم بشکنه فکر کنه من ضعیفم و دوسش دارم خیلی داغونم از یه ورم میترسم مشاوره بد اخلاق دربیاد و رو مخم راه بره
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دوسش دارم ولی دوست داشتن کافی نیست منو نابود کرده غرورم شکسته قلبم و شکسته
نمیدونم مشکلت چیه ولی حتما راه حلی داره
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
نه نداره اخه من تمام تلاشم و کردم گفتیم بیاین بریم مشاوره و.. نه خودش اومد نه خانوادش رفت خودش و گم و گور کرد پدر من گفت انگار چاره ی دیگه ای نیست به وکیل گفتیم انگار از خداش بود گفت اوکی طلاق
نه نداره اخه من تمام تلاشم و کردم گفتیم بیاین بریم مشاوره و.. نه خودش اومد نه خانوادش رفت خودش و گم ...
عزیزم ب نظرم بیشتر برا زندگیت تلاش کن
اون نمیاد شما برو دنبال راه حل
برا طلاق همیشه وقت هست دیر نمیشه
عزیزم ب نظرم بیشتر برا زندگیت تلاش کناون نمیاد شما برو دنبال راه حلبرا طلاق همیشه وقت هست دیر نمیشه
۲ سال همش کوتاه اومدم توی هر بحثمون مغرور بازی درآورد هفته ها قهر کرد من جلو رفتم کلا سرده با من خانوادم تو کل هفته ۱ بار میاد پیشم یک ساعت اونم باهام حرف نمیزنه را ب طه حتی ۱۰ دقیقه طول نمیکشه پا میشه میره فقط تو رابطه بغلم میکنه رابطه ها هم ۱ بار در ماه یا دو ماه فکر کن
مپس عقدی هنوز بهترین کار داری انجام می دهی هنوز دختری فردا بهترین شوهر دنیا میاد برات
بله عقدم اره هنوز دخمل دخملم دوشیزههه😂😂 اره بابا همه چی یک طرفه بود اخرشم یجوری رفتار کرد که انگار این کاراش مقصدش طلاق من بود حتی تلاش نکردن برای نگه داشتنم منم گفتم وقتی منو نمیخوان منم شما رو نمیخوام
بله واقعا خانوادم وایسادن پشتم مامانم به دایی پسره گفت یجوری دخترم از چنگش درمیاریم نفهمه چی شد ولی آدم نیس که دیروز تو مشاوره یجوری خودش و گرفته بود خواستم بگم من دادخواست دادم تو چرا خودتو گرفتی مرتیکه توافقی شد دیگه به زودی تموم میشه ولی دلم اونقدر سنگینه