2777
2789

من خیلی راهارو امتحان کردم چند تا کاره اگه بکنین هم ریزش موهاتون کنترل میشه هم رویش مجدد داشته باشین

بیاین تا یکی یکی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم ترینش و اصلی ترینش این دوتا کار

یکی اینکه باشگاه ثبت نام کنین ۴روز در هفته ورزش کنین ۱ساعت 

بدنسازی نه ها ورزشای هوازی مثل زومبا ایروبیک بادی بامپ اینجور ورزشا دومیش اصلاح سبک غذا خوردنه

مهم ترینش و اصلی ترینش این دوتا کاریکی اینکه باشگاه ثبت نام کنین ۴روز در هفته ورزش کنین ۱ساعت بدنساز ...

خوردن شربت سرکنگبین هم خیلی تاثیر داره کنار این چیزایی که گفتی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خوردن شربت سرکنگبین هم خیلی تاثیر داره کنار این چیزایی که گفتی

سکنجبیل منظورته؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

سکنجبیل منظورته؟

نه اشتباه متوجه شدی کلا 

اسم شربتش اینی که گفتی نیس 

سرکنگبین اسمشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یعنی غذا خوردنتون سالم باشه صبحانه حتما بخورین کربوهیدرات نون و برنج سفید و کم کنین بجای نون سفید نون تست جو یا نون سنگک بخورین برنج و تا جایی که میتونین کم کنین بجاش فیبر و پروتئین و سبزیجات اضافه کنین 

تخم مرغ آجیل تخم کدو بادوم مویز سعی کنین هرروز بخورین بجای چای سیاه چای سبز روزی یک فنجون یا استخدوس بخورین 

شکر قند مصنوعی کامل حذف خوراکی فست فود غذای بیرون و کلا حذف کنین روغن بازاری حذف و بجاش روغن زیتون استفاده کنین ورزش و تغذیه مهم ترینه تا هورمونا به تعادل برسن و کلا ریزش و قطع میکنه

یعنی غذا خوردنتون سالم باشه صبحانه حتما بخورین کربوهیدرات نون و برنج سفید و کم کنین بجای نون سفید نو ...

گرم کردن رحم هم خیلی تاثیر داره 

این دوتا کار ریزش و تا حدودی کنترل میکنه و از شر ریزش مو نجات پیدا میکنین 

حالا چند تا مکمل همراه تغذیه و ورزش استفاده کنین خیلی بیشتر تاثیر میزاره

هیرتامین گرونه ولی ۳ دوره استفاده کنین عالیه 

امگا ۳

فروگلوبین یا ففول‌

کروم این برای پلی کیستیکیا عالیهههه

من انواع و اقسام چیز میزارپ امتحان کردم رزماری نمی‌دونم دم اسب گزنه نعنا هیچکدوم تاثیری نداشت 

فقط و فقط قهوه برای ریزش هورمونی عالیه پودر قهوه رو یک قاشق با یک لیوان آب میزارین بجوشه تا آبش نصف بشه و از صافی رد میکنین اون قهوه غلیظ و روزی دوبار اسپری می‌کنین کف سر تا حموم بعدی اشکالی نداره بمونه 

میتونین تو شامپو هم بریزین ولی یک هفته فقط میتونین از شامپو استفاده کنین خود دونه های قهوه تو شامپو کف سر و پاکستانی میکنه