2777
2789
عنوان

روک بودن با خانواده همسر تو یه ساختمون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
عزیزم .ه بد شد رفتی تو ی ساختمون ... اره هروقت اومدن بگو واه کار دارم بیکار و علاف نیستم که هروقت کا ...

من نمیخوام برم چون دلسرد شدم ولی بزور میان حتا شده در میزنن میخوام روک بگم برام مهم نیس بد شم چون خوب نبودم تا الان پیششون ازم راصی نبودن از اول حتا یبار بی‌حرمتی نکردم ولی خستم میخوام بهشون بر بخوره نیان سمت خونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا باید مستقیم و رک بگه عین خودشون که رک میگن ..بگه تا حساب کار دستشون بیاد ی عمر من برای اینکه ...

من نگفتم سواری بده. 

میگم باسیاست برخورد کنه و بگه که اذیت نشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بستگی ب شوهرت. داره همه ی این حرفا اگه بگی نمیام و اینا برن شوهرتو پرکنن و شوهرت مجبورت کنه بری خیلی ...

شوهرم اوکیه 

خودش میگه درو باز نکن اومدن دم در ولی نمیشه که میفهمن تو خونم 

چیکار کنم نمیخوام ارتباط بگیرم نرم خودشون میان بزور میبرن نمیفهمن😔

من نمیخوام برم چون دلسرد شدم ولی بزور میان حتا شده در میزنن میخوام روک بگم برام مهم نیس بد شم چون خو ...

خب بهت گفتم ...دقیقا درکت میکنم چون منم این زجرارو کشیدم    شوهرمم اصلا پشتم نبود تو تیم مادرش بود ...دست نگه داشتم الان بعداز ده سال ریدم به مادرشوعرم حسابی...باید ببینی 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

شوهرم اوکیه خودش میگه درو باز نکن اومدن دم در ولی نمیشه که میفهمن تو خونم چیکار کنم نمیخوام ارتباط ب ...

ااایول خدا حفظ کنه شوهرتو پس درخواست بهم بده بگم  چکار کنی...باید محکم وایسی پا بزار روی  ترست..بهت تلفنی میگن بیا؟؟

شوهرم اوکیه خودش میگه درو باز نکن اومدن دم در ولی نمیشه که میفهمن تو خونم چیکار کنم نمیخوام ارتباط ب ...

خب پس حله اصلا محل نزار ،هروقتم گفتن بگو کاردارم میرم بیرون فلان ،منم تویه ساختمونم خداشاهده شاید سالی ۴بار برم خونشون 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
من نگفتم سواری بده. میگم باسیاست برخورد کنه و بگه که اذیت نشه.

سیاست رو بعضیا جواب نمی‌ده ..مادرشوهر من هفت خط  عالم بود هرچی سیاست براش میرفتم همونجا بهم می‌گفت من  خام حرفات نمیشم اون میزد به در پرویی بخاطر همین میگم 

ااایول خدا حفظ کنه شوهرتو پس درخواست بهم بده بگم چکار کنی...باید محکم وایسی پا بزار روی ترست..بهت ...

خونه ها یمتر فاصله هست بینشون رو ب رو همن 

ما دیشب وسایلامونو بردیم ولی دیشب برا خواب اومدیم این خونه قبلی فقط من ترسم برا دخالتا و توقعات الکیشونه من حوصله رقت و آمد ندارم بدم مباد ازشون خیلی دلسرد شدم

خب پس حله اصلا محل نزار ،هروقتم گفتن بگو کاردارم میرم بیرون فلان ،منم تویه ساختمونم خداشاهده شاید سا ...

من خودم عذاب میکشم بعد حرفم چون برام مهمه میترسم واکنش بد ببینم نمیدونم چیکار کنم

سیاست رو بعضیا جواب نمی‌ده ..مادرشوهر من هفت خط عالم بود هرچی سیاست براش میرفتم همونجا بهم می‌گفت م ...

چرا حواب میده

بلد باشی جواب میده. ☺️

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401