2777
2789

مثلا تا دیروز اخلاقشون خیلی بد بوده مجبور شدین بنا ب دلایل جدی برین باهاشون تو یه ساختمون حالا نمیتونین دخالت تحمل کنین اگ بیان دم در بگن بیا خونه. برو فلان جا. بیا مهمون داریم کمک کن .روک بگی نمیتونم .خستم .کار دارم . بده؟ براتون مهمه نباشه ناراحت میشن بخ ا من حاضرم ازم دلخور شن نیان سمتم چون هر موقع اومدن حالمو بد کردن

من نمیتونم باب میل اونا باشم آرزومه جدا باشم ولی نمیشه😔🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بگو 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

رک نگو که ادم بده بشی. 

یه جور دیگه بروز بده که نه سیخ بسوزه نه کباب

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم .ه بد شد رفتی تو ی ساختمون ... اره هروقت اومدن بگو واه کار دارم بیکار و علاف نیستم که هروقت کار دارین بدو بیام...

اینقدر رررررر نرو اینقدرررررر مقاومت کن تا براشون عادی بشه..

من یکسال خونه مادرشوعرم بودم ووووای نمیدونی شوهرمو مادرش جگرمو خون کردن خون خون...چه زجرایی رو به من دادند 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بستگی ب شوهرت. داره همه ی این حرفا اگه بگی نمیام و اینا برن شوهرتو پرکنن و شوهرت مجبورت کنه بری خیلی بدتره قبلش ازشوهرت مطمئن شو

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
رک نگو که ادم بده بشی. یه جور دیگه بروز بده که نه سیخ بسوزه نه کباب

برام مهم نیس بد بشم چون از اول زندگی ازم راضی نبودن و بدمو همجا گفتن حتا ب دروغ ولی هستم یبار بی حرمتی نکردم ولی نمیخوام تو اون خونه سوارم شن نمیخوام زیاد رفتو آمد کنم دلم میخواد ازم دور شن و نیان سمتم 

رک نگو که ادم بده بشی. یه جور دیگه بروز بده که نه سیخ بسوزه نه کباب

اتفاقا  باید مستقیم و رک بگه عین خودشون که رک میگن ..بگه تا حساب کار دستشون بیاد 

ی عمر من برای اینکه همین آدم بده نشم خیلی سواری  دادم به مادرشوعرم خیلی سوارم شد اصلانم پشتم نشد ولی ازونطرف ازون جاری زبون دارم که زود میزاشت تو کاسه براش حساب میبرد آخر سر من شدم آدم بد اونا شدن خوب

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...