2777
2789
عنوان

من توقعم زیاد شده یا مردم خسیس شدن

219 بازدید | 18 پست

اونسری از یه مغازه خرید کردم،شک داشتم درست حساب کرده یا ن،ی هفته بعد رفتم گفتم من شک دارم ۱۰ تومن به شما کمتر دادم یا ن

بعد مرده یطور حق به جانب بود ک من نمیدونم شما میگید و...بعدم منم مطمئن نشده بودم اما پولو دادم حقی ب گردنم نمونه،اما ی کلمه نگفت همینکه اومدید گفتید دستتون درد نکنه،یا لازم نیست نمیخواد😑یا امروز لباس خریدم از ی سایتی،یهو دیدم خریدم لغو شده،فروشندش اومده پیویم ک لباسمون حدود ۲۸ ت اینا افزایش قیمت داشته،ادیت زدیم قیمتو الان،اگر میخواید باز واریز کنید،خب نمیتونستی لباس منو ارسال کنی خریدای بعدیو افزایش قیمت بزنی😐💔

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش برای خواهرزادم لوازم التحریر میگرفتم 

۲۰۰ تومن کمتر حساب کرده بود بهش گفتم 

تشکر کرد و یه دفترچه هم بهمون هدیه داد

یبار باطری فروش یکشنبه بازار بجای ۱۷۰ ....۱۷ هزار کشیده بود برگشتم بهش گفتم کلی تشکر کرد

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
خسیس بودن که نیست..اما اسم اون سایت رو بگو، تا دیگه ازش خرید نکنیم...مشخصه که مشتری مداری نداره!

در واقع سایت نیست،من از کانالای تولیدی توی تلگرام خرید میکنم،قیمتاشون حدود 200 ت از اینستا کمتره،اگر خواستی ایدی کانال هارو میدم

اما در کل از دلم نمیاد مشتری های کسیو بپرونم😂😂

حالا خوبه میخواستی بهش بدی🤣

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

مردم خراب شدن

اخه من بابام هم لباس فروشه،یبار ندیدم همچین رفتارایی داشته باشن برای همین غیر طبیعی میاد برام🫠

اتفاقا ما هررررر دفعه ک اینطوری میشه و میریم مغازه بقیه ی پول رو میدیم و یا مثلا یه دونه میخواستیم ح ...

وای اینیکی خیلی حرصمو دراورد،حتی ترسیدم فک کنه دزدی کردیم یوقت😂😂😂😂

در واقع سایت نیست،من از کانالای تولیدی توی تلگرام خرید میکنم،قیمتاشون حدود 200 ت از اینستا کمتره،اگر ...

من که خرید نمیکنم از تلگرام..

اکثرا سایت و پیج دارن...

ولی شما بگو تا بقیه حواسشون باشه...

باید یاد بگیرن سر خود یه طرفه لغو نکنن...

میخوای قیمت ادیت کنی، قبل این حرفا باید ادیت کنی...

یا نهایتا بنویسی قیمت در حدود فلانه...اما بحاطر نوسانات ارز برای قیمت دقیق پیام بدین

ماکارون هستم:)

من چند روز پیش برای خواهرزادم لوازم التحریر میگرفتم ۲۰۰ تومن کمتر حساب کرده بود بهش گفتم تشکر کرد و ...

اخییی🥹😍

اره خدایی بعضیا مهربونن،این مرده هم نمیگم نمیگرفت پولشو،شاید ب هر حال میخواست با ۱۰ تومنه خونه بگیره😂😔ولی کاش ی تشکر میکرد ازم

من یه بار خرید کردم. طرف به جای یک میلیون هفتصد، صدو هفتاد کشیده بود. منم همیشه چک میکنم فیش رو. چند مغازه رد شده بودم. برگشتم بهش گفتم. اونقد تشکر کرد. و منم سواستفاده کردم یه کم دیگه ازش تخفیف گرفتم😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را