2821
2789
عنوان

قصد ازدواج ندارم

200 بازدید | 25 پست

من اواخر ۱۹ سالگی هستم یعنی چند هفته دیگه وارد ۲۰ سالگی میشم و دانشجوی روان شناسی هستم و من فعلا نمیخوام ازدواج کنم چون به نظرم فعلا امادگیشو ندارم از این ور خاله هام هی مورد معرفی میکنن که مورداشونم مزخرفه الان جدیدا یکی رو معرفی کرده به مامانم گفته حالا مامانم گیر داده میگه بیا برو ببینش میگم وقتی فعلا نمیخوام ازدواج کنم چرا باید ببینمش حالا مامانم سر خود قرار گذاشته ولی من دلم نمیخواد ازدواج کنم هر چی هم بهشون میگی انگار نه انگار چیکار کنم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هم همسن منی 

هم رشتت باهام یکیه 

من خانواده پدریم نمیذارن ازدواج کنم میگن تا 25 سالگی 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

خواستگار ها رو الکی رد نکن،اگه مورد خوبی اومد ازدواج کن شاید دیگه مثل اون موقعیت گیرت نیاد

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

هم همسن منی هم رشتت باهام یکیه من خانواده پدریم نمیذارن ازدواج کنم میگن تا 25 سالگی

ولی متاسفانه خانواده من طرز فکرشون خیلی سنتیه همش میگن اگه رد کنی مثل فلانی میمونی دیگه کسی نمیاد اعصابمو خورد کردن😫

توهم وقتی قرارگذاشتن حضورپیدانکن ک درس عبرت بشه واسشون

مامانم ولم نمیکنه هی تهدید میکنه میگه اگه نیای میگم اونا بیان خونه هی دعا دعا میکنم کنسل بشه😑

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز