2777
2789
عنوان

من دیگه کم اوردم

208 بازدید | 13 پست

مامانا پسرم انگار اصلا به من وابسته نیس تو جمع ک ادمای دیگه باشن بغل همه میره دیگه منو نمیشناسه

فرق نداره کی

خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن بخصوص تو حاملگی بعد ک بچه ب دنیا اومد

چسبیدن ب ما ول نمیکنن وقت و بی وقت میان اینجا بعذ همشون ذاد میزنن بچرو صدا میزنن وحشی بازی درمیارن

پسرم از اخرین سری یکسره داره داد میزنه

بچرو میبرم تو اتاق مغرش اروم ش هرکار میکنم فایده نداره

امروز صب یهو عموش و دختر عمش اومد

موقع رفتن بغل من بود

خواست بره سمت عموش

ولی خب کلا اینجوریه در باز میشه میره سمت در بیرون

بعد اینا فک میکنن فقط برا اینا چجوریه س ظهر مادرش زنگ زد باز ما میایم اونجا

منم گفتم پسرم با باباش حمومه گوشیو قط کرد،مامانا دیوونه شدم خودمو هزار تا عذاب دادن مریض کردن بس نبود الان ولکن بچم نیستن

همش هم از قصد مباد خودشو میگه برا بچم مامان تو پسر منی پسر من یکسره میگه

بعد مامان من ک یکسره زحمت کشید.و ب لطف اون من این بچرو دارم

وگرنه مرده بودم از حال روحی و جسمی خراب میگه اون مادر بزرگت کیف میکنه تورو میبینه هااا

درصورتی ک نوه دختری خودش کلا پیششه

همرو میخاد صاحاب شن خیلی مزیضن بخدا موندم بگید چی کنم

شوهرمم ی نفهمیه ک هیچ پشت من نیست

ی عمر برا اونا منو عذاب داده 

من چی کنم طلاق هم میترسم بچمو بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا اصلا چیزای مهمی نیست تو خیلی حساس شدی و فک کنم افسردگی بعد زایمان گرفتی 

هر موقع گفت پسر منی بگو باشه واسه خودت اصلا ببر بزارم خونشون خودت برو یکم بگرد البته اگه دلت آرون میگیره و نگران نمیشی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم اینا اصلا چیزای مهمی نیست تو خیلی حساس شدی و فک کنم افسردگی بعد زایمان گرفتی هر موقع گفت پسر م ...

مگه بچمو از سر راه اوردم بدم ب اون دیوونه ها

پسرای خودش ارزونیش

عزیزم نگران نباش،خدا مهر مادری رو طوری قرار داده هزار تا ادم نمیتونن جای مادرو بگیرن،بچع م محبت واقعی رو‌میفهمه.

از این شرایط استفاده کن زمانتو برا خودت یکم ب ارامش بکذرون 

سخت نگیر 

اون بچه مال توه 

قبل از اینکه بیان با بچت برو خونشون بچتو یکن بذار پیششون برو برا خودت بچرخ و خوش باش خیلی خوبه بچه آدم پیش بقیه بمونه به هزاز و یه مار شخصیت میرسی بگو‌خیلی خوبه که شمارو دوست داره منم مبرم بلشگاه با خیال راحت مطمین باش دیگه نگه نمیدارن اگه هم نگه داشتن که چه بهتر

قبل از اینکه بیان با بچت برو خونشون بچتو یکن بذار پیششون برو برا خودت بچرخ و خوش باش خیلی خوبه بچه آ ...

ی ساعت میان پیش بچم انقد دیوونه بازی میکنن

بچه رد میده

من ی ثانیه هم پیش اونا نمیذارم

اینجوزی ک خیلی خوشبحالشون میشه

پسرم پیش مامانم میمونه،مشکلی ندارم از این لحاظ

مشکل من نفهم بودن اوناس

و این ک پسرم زیاد وابسته نیس

بابااااا چقدر سخت میگیری. اگه حواسشون میدونی به بچه ات هست بذار بمونه پیششون. چی میشه مگه.

من مثلا میدونم مادرشوهرم غذای دهنی بهش میده و... اصلا دوست نداشتم بره پیشش. 

ولی اونم فامیلشه دیگه

🌷 اگر خواسته ، آرزو یا حاجتی داری پیامم رو بخون خوشحال میشم بتونم بهت کمک کنم

🌷خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای...

🌷 اگر حاجت ، آرزو یا خواسته ای داری که بهش نرسیدی به گروه ما بپیوند تا با اعضای گروه براتون  ختم‌های حاجت روایی برگزار کنیم . ( در پیام رسان ایتا )

🌸اگر میخواین عضو شین لینک تو امضام هست 🌸

https://eitaa.com/joinchat/2284717375C2c0c108ae7