2777
2789
بلهتحصیل و کار رابطه خطی ندارنبلکه همکاری و بعد تحصیل باید تلاش بسیار کرد تا برند آدم ساخته بشه

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا تمایزی باید بین کسی ک‌ جزو استعداد های درخشان هست با کسی که از پیام‌نور اومده طبیعتا باشه

ولی شکاف همیشه هست

من دیدم سمپادی بیمار بمونه چون فقط درس خونده

و پیام نوری  دفتر خودشو بزنه چون از دانشجویی کار کرده

خودم طرفدار تحصیل هستم ولی می‌دونم تجربه کاری مهمه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

استادانی پیام نور کجا استادانی دانشگاه تهران کجا

بله فرق دارن 

ولی پس فردا ده سال که فارغ تحصیلی تون گذشت دیگه مهم نیست استادتون کی باشه مهم اینه شما کی شدین

بله فرق دارن ولی پس فردا ده سال که فارغ تحصیلی تون گذشت دیگه مهم نیست استادتون کی باشه مهم اینه شما ...

رزومه مهمه 

شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیه

یا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا سابقه بالاتری داره 

رزومه مهمه شما جذب وکیلی میشیم که فارغ‌التحصیل دانشگاه بهشتیهیا کسی که صرفا آزمون قبول شده؟ و صرفا س ...

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید 

من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو  انتخاب میکنم که برندش معروف تر به برد باشه و برام فرقی ندارد کجا درس خونده

اینکه یه وکیل کجا درس بخونه به نفع خودشه چون دانشگاه بهتر یعنی مهارت و علمی که راحت تر و و در دسترس تره

وگرنه برای موکل فرق نداره. موکل فقط میخواد برنده بشه

من حس میکنم شما تجربه ای از وکالت یا درسش یا حتی وکیل گرفتن ندارید من جذب وکیل نمیشم من وکیلی رو ان ...

شرمم میگیره مدرک بعضی دانشگاه ها رو یکی میکنین 

ارزش وکیل و درصد برنده شدنش رو در دادگاه همین چیزا مشخص میکنم 

شرمم میگیره مدرک بعضی دانشگاه ها رو یکی میکنین ارزش وکیل و درصد برنده شدنش رو در دادگاه همین چیزا مش ...

من ارزش دانشگاه ها رو یکی نمی‌دونم 

شما شرم نکنید