2777
2789
عنوان

بچه ها من واسه عروسی خواهر شوهرم چی بپوشم وایی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کلی مدل هست برای لباس مهمان مگه میشه همه اش شبیه لباس عروس باشه شاید پارچه رنگش اونه اینطور فکر ...

اخه میدونی من بهم مدل دو دامنه و ماهی و این چیزا نمیاد برا همین هر چی انتخاب میکنم میشه عین لباس عروس 

اخه میدونی من بهم مدل دو دامنه و ماهی و این چیزا نمیاد برا همین هر چی انتخاب میکنم میشه عین لباس عرو ...

پارچه اش رو عکس نداری؟ شاید بتونم کمک ات کنم چون من خودم بیشتر با ترکیب ساتن دوست دوست دارم و این مدت برای عروسی ها زیاد گشتم و مدل دیدم 

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

نمیشه پارچه رو تعویض کنید؟ حتما بازار رو بگرد دیدن مدل های اونجا خیلی نگاهت رو بازتر میکنه ترکیب رنگ مشکی و نقره ای اهم خیلی تجملاتی هست اینم خوبه بنظر بیشتر مشکل رنگ پارچه هست

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍