2777
2789

ینفر هست که خیلی سعی میکنه با من دوست بشه ولی از هیچ نظر ایده آل من نیست نه اخلاقی نه رفتاری نه استایلی 

ولی اون با اینکه من حتی اسمشم نمیدونم میاد بهم ابراز دلتنگی میکنه و اینسری من بهش بی محلی کردم حس میکنم گناه میکنم با این کارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گناه نیست خوب دوست نداری باهاش دوست بشی ولی حواست باشه دلشو نشکنیولی اگه پسر بود ک باهاش دوست بشی ...

اخه حس میکنم با بی محلیم دلشو میشکونم چون هی میومد سمتم

خوب باش چرا دوست نمیشی گناه داره مشکلش چیه😂🥲

هم دانشگاهیمه رفتارشو دوست ندارم کلا چند بار دیدمش همکلامم نشدم باهاش اومد گفت دلم برات تنگ شده من خودم با یکی خیلیییی صمیمی باشم اینجور میگم نه کسی که حتی اسمشو نمیدونم  از طرفی مشخصه رفتارامون بهم نمیخوره و این که استایلی هم با من یکی نیست 

هم دانشگاهیمه رفتارشو دوست ندارم کلا چند بار دیدمش همکلامم نشدم باهاش اومد گفت دلم برات تنگ شده من خ ...

باهاش عادی دوست شو خیلی صمیمی نشو البته خیلی مراقب باش پدرم من تو دادگاه کار می‌کنه میگه بودن دخترایی ک با قصد دوستی نزدیک ب دخترای دیگه میشن با چرب زبونی مهربونی خیلی سریع تو دل بقیه جاباز میکنن و در واقعیت بعضی از اون خانما عضو باند قاچاقی انسان و اعضای بدن بودن حتی مثلاً ی خانمی با ی دختر پنج سال دوست بوده ولی از اعضای قاچاقچی انسان بوده و چه بلاهایی سر دختر بیچاره مردم آورده 

باهاش عادی دوست شو خیلی صمیمی نشو البته خیلی مراقب باش پدرم من تو دادگاه کار می‌کنه میگه بودن دخترای ...

نه بابا این دختر خیلی سرو سادست تو دانشگاه دیگه همه با هم رفیق میشن من کلا اصلا دلم نمیخواد باهاش رفیق شم حتی عادی