2789
عنوان

خواهرشوهر

132 بازدید | 4 پست

رفتارهای خواهر شوهرم دیگه برام غیرقابل تحمل شده..

شاید البته مقصر هم همسرم باشه.

تا قبل از ازدواج هروقت تودوران عقد ونامزدی دخالت ویافضولی می‌کرد همسرم باهاش برخورد میکرد یا اونقدر بهش بی محلی می‌کردکه خودش بفهمه..

ولی حالا هرجور که رفتار میکنه همسرم اصلا کار خاصی نمیکنه ومن واقعا دارم اذیت میشم.

به شدت سیاست داره..جلوی همسرم جوری باهام برخورد میکنه که انگار خواهر خونیشم..ولی کافیه همسرم نباشه دیگه با یه گلدون براش تفاوتی ندارم.حتی گاهی میره تواتاق درومیبنده درحالی که فقط من اونجام.

وقتی میاد خونمون به شدت راحت مثلا باخودش لباس نمیاره بعد به همسرم میگه برو ازلباسات بیارمن بپوشم هرچندکه من اجازه ندادم.

ازپرسیدن سئوالات خیلی خصوصی که نگم براتون که البته من جوابشو نمیدم.

همش دوست داره باهمسرم تنها باشه ومن نباشم.

بامادرشوهرم مثل شبکه بی بی سی مخابره اطلاعاتی دارن ولی همیشه ادعا میکنه که من از هیچی خبر ندارم.

الان نزدیک یکسال میخوایم بریم خونشون ولی هربار بهانه میاره  وهرچه قدر به همسرم میگم ببین خوشش نمیاد بریم چرا متوجه نمیشی؟ ..ولی اصلا انگار نه انگار..درحالی تواین یکسال ۱۰بار این مسیر چهارساعت رو اومده اینجا خونه ما.

جدیدا هم رفته یه گروه زده به اسم برادرای دوست داشتنی خودم وبهشون تاکیید کرده که خانماتون وارد گروه نشن واجازه ندید متوجه بشن😐..همسرمنم الکی بهش گفته من تلگرام ندارم درحالی که هست ولی چون میدونه من ناراحت میشم توگروه پیامی نمیده ولی حاضر نیست ترک بزنه.

انگار همسرم ازش میترسه نمیدونم چرا ولی هرجوررر برخورد میکنه همسرم انگار لمس شده..

ما هم هر چقدر خوب بودیم و یکرنگ یه مدل از زنداداش میکشیم

از هردو مدلش خوب وبد داریم.الان مسئله من خواهرشوهرمه ورفتارای رواعصابش..

ولی من واقعا براشون عروس خوبی بودم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هردو مدلش خوب وبد داریم.الان مسئله من خواهرشوهرمه ورفتارای رواعصابش..ولی من واقعا براشون عروس خوب ...

رفتارهاش مناسب نیست اگر میتونید از حساسیتتون کم کنید

نمیتونید باید از مشاور کمک بگیرید که راهنماییتون کنه 

لازمه 

خدا کافی ست.
رفتارهاش مناسب نیست اگر میتونید از حساسیتتون کم کنیدنمیتونید باید از مشاور کمک بگیرید که راهنماییتون ...

خیلی تحملش کردم.. ولی دیگه نمیتونم..در کل خانواده همسرم دارن طوری رفتار میکنن که کاملا جدی به فکر طلاقم..نه فقط به خاطر مسائلی که بالا مطرح کردم..

تغییرات همسرمم بی تاثیر نیست البته