2777
2789

پسرم الان شش سالش ولی باز آروم نمیگیره 

هر چی میخوره سرپا میخوره همش بهم میریزه 

دیگه کلافه شدم چیکار کنم خونم همیشه تمیز بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی صبح چند ساعت زودتر بیدار شو

مامان کوچولوی بلاگر🤗        خوشحال میشم دنبالم کنید🌹   از آشپزی هام و روزمرگی هام میزارم 🍳🍩🧽🧹.     دور هم شوخی میکنیم و می‌خندیم که برای لحظه ای هم که شده سختی زندگی رو فراموش کنیم 💃

تمیز نمیمونه سخت نمیگیرم مگه چقدر کوچولو باقی میمونه خونم مثل دسته گل باشه بهم جایزه که نمیدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تمیز نمیمونه با وجودیکه من همش در حال جارو و نظافت و مرتب کردنم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

زنی که بچه کوچیک داره نباید سعی کنه خونش همیشه دسته گل باشه ! البته منظور این نیست گند بزنی به خونه ها ولی خونه کاملا تمیز با وجود بچه یعنی اون بچه تو منگنست

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

زنی که بچه کوچیک داره نباید سعی کنه خونش همیشه دسته گل باشه ! البته منظور این نیست گند بزنی به خونه ...

میدونم ولی مادر شوهرم همش میاد ایراد میگیره 

دیگه ازبس شستم واینا خودم دارم ازبین میرم وقت نمیکنم به خودم برسم

هیچی از۴سالگی یاد دادم کلا میریختیم بازی میگردیم بعدبازی شروع به جمع کردن کرد بعد کم کم تو ضمیرناخودآگاهش رفت که بعدبازی جمع کنه...سفره روهم که گفتم موقع غذاخوردنه بشینه بخوریم جمع کنیم ..خب من قانون دارم .نمیتونم که ول کنم به حال خودش 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .