2777
2789

باورتون میشه هنوز نمیدونم حقوق شوهرم چقدره؟؟؟خودش پارسال ی بار ب داداشم گفته بود ۳۰ تومن میگیرم البته ماهانه ۵ تومنم ب من میده شاید باهمون حساب کرده 

امسال ینی حقوقش نرفته بالا؟؟؟؟

خلاصه هرماه شوهرم ۱۱وخورده قسط ی وامو میده قسط کولرم ۸ تومن میده و قسط وام ازدواج ۱۳۰۰ ام اونو میده با هزینه های یخچال مثلا مزغ و اینا 

نزدیک ۲۰ تومن اینا قسط میدیم هرماه

خودمم از ۵ تومن نزدیک ۳ تومن قسط میدم 

شوهرمم یکم بی مسولیت و بی خیاله

هواام داره سزد میشه سیر ندارم میگم بنظرتون با پول توجیبی خودم برم سیربخرم؟؟؟نگید تو واون ندارید شوهره من اینارو سرش نمیشه هرچقدم لطف کنی میگ چیکارکردی مگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازش نمیپرسی حقوقش رو 

اره بخر من بودم میخریدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اگه اخلاقش اینی که میگی نه، با خودش برو خرید و بخر

خودشم میگ ندارم ی ۴ ۵ تومنی مونده براش ولی بدبخت انقد بی پولی کشیده دیگ چشمش ترسیده ب این راحتی پول نمیده میگ تااخر ماه شاید مزیض شدیم شاید ی عروسی دعوت شذیم بریم ب کی بگیم پول بده

چرا ازش نمیپرسی حقوقش رو اره بخر من بودم میخریدم

نمیگ

میگ اگ شما زنا بدونید ما خقوقمون چقدره واس قرون ب قرونش نقشه میکشید

البته یکم سنش پایینه ب ۳۰ برسه مطمعنم پخته ترمیشه

۲۶ سالمونه هم سنیم

نمیگمیگ اگ شما زنا بدونید ما خقوقمون چقدره واس قرون ب قرونش نقشه میکشیدالبته یکم سنش پایینه ب ۳۰ برس ...

چی بگم والله هر کی یه اخلاقی داره ولی ببینه شما پس انداز میکنید حتما میگه 

بهش حس اعتماد بدین تا این اخلاقش درست شه 

درک ب سن نیست عزیزم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چی بگم والله هر کی یه اخلاقی داره ولی ببینه شما پس انداز میکنید حتما میگه بهش حس اعتماد بدین تا این ...

درک نداره واقعا بچگونه رفتارمیکنه

دیدی مردا اول زنذگی اخم و تخم میکنن رو نمیدن ب زن ک پرونشه؟اینم ی وقتایی فاز برمیداره باز همش سر ب سرش میزارم چن روز خوبه دوباره فاز برمیداره

همش باید ب زبون بگیزم 

درک نداره واقعا بچگونه رفتارمیکنهدیدی مردا اول زنذگی اخم و تخم میکنن رو نمیدن ب زن ک پرونشه؟اینم ی و ...

عزیزم کاش برین پیش تراپیست 

همسر منم اوایل تا برام طلا میخرید همش اخم و تخم میکرد الان دیگه خوب شده ولی در کل بعضیاااا رو خانواده درست تربیت نکردن زن رو موجود اضافی براشون تعریف کردن 

من همیشه میزنم ب روی همسرم همین مطلب رو میگم تربیت شما از خانواده خوب نبوده که زن رو کم ارزش کردن تو چشماتون 

عزیزم کاش برین پیش تراپیست همسر منم اوایل تا برام طلا میخرید همش اخم و تخم میکرد الان دیگه خوب شده و ...

میدونی مادرش خیلی ناراحتی میکرد اوایل البته الان کم شده

ما عقذ بودیم کناره هم می نشستیم میگف جدابشینید زشته تو جم کناره هم بشینید اونوقت دختر و دومادش دستشونو مینداختن گردن همدیگه خ شحال میشد

یا مثلا خیلی نمیذاشت بیاد پیش من میگف پیش من باش

دوس داره فقط مادرش برای پسراش جلوتراز زنشون باشهبقران. هرسری بریم همش اخ و اوخ میکنه جلو شوهرم دلشو کباب میکنه میاییم خونه همش فکریه

میشناسمش ک میگما وگرنه بدونم مریضه نمیزارم از جاش تکون بخوره میزارمش روچشمام 

ولی بدم میاد از ادمی ک سیاست داره و با عروسش حس رقابت داره

حتی مشاورم رفتیم مشاور ب شوهرم گف مادرت حسادت مادرانه داره و دوس نداره جز اون کسی ب تو محبت کنه

الان بعد ۲ سال یکم کمتر شده و اینم بگم کمترمیریم خونش ولی  باز دورادور کنترلشو داره مثلا زنگ بزنه ب شوهرم هی میپرسه چ ساعتی کجا رفتی چ ساعتی میای چی خورذی ناهار میخای کجا بری یا زنت کجاس 

میدونی مادرش خیلی ناراحتی میکرد اوایل البته الان کم شدهما عقذ بودیم کناره هم می نشستیم میگف جدابشینی ...

اره پس مژمئن باش زیر سر همین مامانشه خدا لعنتش کنه