2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا خانم عزيز نامحترم كه يه موضوعي رو مينويسي سريع ميبندي نتونم جواب بدم اول اينكه عزيزم فضولي بحث قبلي من به شما نيومده خودش اومد عذرخواهي كرد و كفت منظورش اين نبود منم تو اوج عصبانيت نوشتم اشتياه از خودم بود تو دعوا هم حلوا خيرات نميكنن.شما به سليطه بازيت ادامه بده ما سليطه بازي يادمون ندادن عزيزم فضولي ما رو هم نكن ما با هم خيلي هم خوبيم به كوري جشم حسود

@mahsa7870

اووووه ببین چقد بهت زووور داشته حرفم ک اومدی تاپیک هم زدی

😂😂😂😂😂

عزیزم من هروقت اف بشم تاپیکمو میبندم‌و اصلا و اصلا بخاطر توووو یکی نبوده اخه تو‌کی باشی ک بخام بخاطرت تاپیکمو‌ببندم

همونجور ک گفتم بعله من سلیطه ام خدارشکر شوهرمو‌جوری با سلیطه گری نگه میدارم ک‌وجود نکنت ازم‌ایراد بگیره😁ن‌مث توووووو ک بازم مجدد میگم تو روت بهت هرچیزیو بگه

کسی کسیو نصیحت میکنه ک خودش هیچ مشکلی نداشته باشه

اوکی یس

ایشالا ک باهم خیلی خوب باشین اخه تو کییی باشی ک بخام حسودیت  رو‌کنممم‌اصن‌مگ میشناسمت

😂😂😂😂

دیگ لطف کن ‌ریپ نزن حوصلتو ندارم

اووووه ببین چقد بهت زووور داشته حرفم ک اومدی تاپیک هم زدی😂😂😂😂😂عزیزم من هروقت اف بشم تاپیکمو میب ...

تو يه سليطه وحشي بيش نيستي عاقبتت هم طلاقه بشين و نكاه كن مكر اينكه يه شوهر توسري ماماني بجه ننهداشته باشي كه دستشويي رفتنش هم بهت اطلاع بده همينقدر بدبخت و خاله زنكه.قصد نداشتم واسه توي بي ارزش جيزي بنويسم ولي فكر كردي خيلي زركي يه حرفي بزني ببندي خواستم حرفهامو بهت بزنم حالا هم اسن بحث از نظر منتمومه واقعا ارزش نداري واست وقت بيشتر بذارم ولي يه نصيحت بهت اكه فكر ميكني سليطه بازيت درسته لابد رواني هستي كه سوال ميكني كه حق با تويه يا شوهرت كه بعد بخواي به زور همه رو توجب كني حق با تويه خدا شفات بده

اووووه ببین چقد بهت زووور داشته حرفم ک اومدی تاپیک هم زدی😂😂😂😂😂عزیزم من هروقت اف بشم تاپیکمو میب ...

ببين زنيكه عوضي هر جايي تو غلط ميكني راجع به باباي متوفيم حرف ميزني اون مادر تويه كه لابد هر جايي بوده فكر ميكني همه مثل خودتن كثافت دفعه بعد زر بزني از طريق فتا بيدات ميكنم حسابت رو ميذارم كف دستت زنيكه كثيف اشغال هرجايي خراب خاك بابام فرق سر كثافت توي بي همه جيز. درد و بلاي مادرم تو فرق سر توي هر جايي