2777
2789
عنوان

ماجرای مردی که جدی گرفته شد❗️😂

132 بازدید | 1 پست

سلام به همه ، به نظر من شنیدن و بازگو کردن داستان روابط دوستی خانم ها برای دخترای نوجوان خیلی کمک کننده ست امروز من از ماجرای یکی از اقوام میگم که خیلی ملموس و قابل درکه ، قبل تر ها هم گفتم ، دوست داشتید بخوانید و شما هم مشارکت کنید ♥️

—- یه روز آقا پسری که پا به سن گذاشته به دختر قصه ما پیشنهاد میده ، هر دو از نظر خانوادگی ، اقتصادی ‌و فرهنگی بسیار متفاوت اند، جهان بینی شون زمبن آآ آسمون با هم فرق میکنه

به همین دلایل دختر مون آقا رو جدی نمیگیره ، آقا که از وضع موجود مطلع سعی میکنه پیگیری بیش از اندازه ، خرید کادو محبت کلامی دل ایشون رو نرم بکنه

دختر مون از تفاوت ها چشم پوشی میکنه کاری که هیچ مردی نمیکنه ، و بله رو میده و رابطه شون شروع میشه 

مدتی میگذره ، آقا یکباره اظهار میکنن تو ظاهرت سلیقه من نیست (در خصوص انتشار عکس کاش محدودیتی نبود ، شما انا د ارماس رو بذارید کنار یک مرد رندوم ) 

خلاصه دخترا ، به کم قانع نباشید که اقایون خودشون خوب میدونن ازشون سر ترید ، اگه ظاهر شما رو نمیپسندبد از بدو تولد سمتتون نمیومد 😂

منتظر تجربه خانم های دیگه  هم هستیم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

دقیقا. وقتی ازدواج کنید و وارد رابطه بشید، شوهر و خانواده شوهر سعی میکنن خیلی اروم و غیر ملموس با ناخوداگاهتون کاری کنن که خودتون را دست کم بگیرید. نا زیبا بدونید. بدون هنر و بدون دستاورد بدونید. چون میترسن براشون زبون در بیارید. میخوان معمولا شما را حقیر کنن تا بتونن کنترلتون کنن. 

پس خواهشا شده حتی به دروغ از خودتون تعریف کنید

اگر کسی تو جامعه ی چیز مثبت بهتون میگه بیاید و براشون بگید. هیچ وقت فکر نکنید مثل خانواده خودتون هستن. هیچ وقت عیب خودتون را نگید. من اگر جلوی خانوادم بگم اشپزیم بده، خانواده خودم میگن نه بابا تو که اینهمه هنرمندی. ولی وقتی جلو خانواده شوهر بگی، از این موضوع استفاده میکنن تا ازارت بدن. هیچ وقته هیچ وقت خودتون را دست کم نگیرید. چون مطمئن باشید اگر ازشون سر تر نبودید، هیچ وقت خواستگاریتون نمیومدن