اطرافیان اولین بار ک میبیننم اینو میگن خیلیم شنیدم تو خیابون آروم خواستن به بغل دستیشون بگن ولی شنیدم دیگه روم نشده ازشون بپرسم عروسک یعنی چجوری شما به چجور چهره اینو میگین و اولین چیزی که به ذهنتون میاد اینه که انگار عروسک یعنی طرف چه شکلیه؟
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
عزیزم انقد بی ریختی سگ طرفت نیومده تا این سن یه شوهر پیدا کردی صدتا تاپیک زدی بایدم از حسادت جر بخور ...
@دکترایندم
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
واقعا عجیبه دیوونه بود حتما چون یه بازیگر هیچوقت اینجوری یهویی تو خیابون درخاست نمیده که ابروش بره
اونموقع آنقدر شناخته شده نبود من بعد چند وقت تو یه سریال نمایش خانگی دیدمش اونموقع اون خیابونی که بودم مرکز تئاتر اینا بود اره یکم عجیب بود چجوری انقد خاکی بوده