2777
2789
عنوان

مینویسم اینجا تا یادم نره🙂

620 بازدید | 18 پست

امروز مراسم یکی از بستگانم هست و من به جای اینکه اونجا باشم خونه ام هستم پیش بچه هام چون کسی نبود که بچه هامو بگیره

انقد گریه کردم که خدا می‌دونه 

با جزییات میگم تا یادت نره...

جاریت دیروز محل نداد به بچه هات و بلند شد رفت بیرون 

خواهرات از دیروز مراسمن ولی یکیشون که اصلا جواب نمیده اون یکی هم میگه دیروز اومدی یه ساعت موندی کافیه 

هیچ کس نیست میفهمی که کمکمت کنه و فقط همسرته که اونم قدرشو نمیدونی 

خدایا خیلی ناراحتم من باید الان مراسم بودم پیش عزیزانم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همسایه تون اعتماد نداری ؟ هر نیم ساعت زنگ بزن احوال شون را بپرس از خود بچه ها مستقیما . یه لحظه بذارشون اونجا . یا یه دوست صمیمی یا اصلا بذار پیش شوهرت . شوهرت آخر کار بیاد . شما آخر کار برگرد پیش بچه ها . اگه قراره هر دو باشین در مراسم . اصلا چرا بچه ها را نمی بری ؟ 

بچه هات خیلی کوچکن؟؟؟شوهرت یک چند ساعت نگه می‌داشت

شوهرمم باید بره مراسم عزیزم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
به همسایه تون اعتماد نداری ؟ هر نیم ساعت زنگ بزن احوال شون را بپرس از خود بچه ها مستقیما . یه لحظه ب ...

با همسایه ها ارتباط نداریم

شوهرمم نمیذاره ببرم بچه ها رو

بی انتظار باش

چرا 

دوماه پیش مراسم تشییع بستگان جاریم بود بچه هاش پیش من بودن

یا خواهرم همیشه بچه هاشو پیش من میذاشت

با همسایه ها ارتباط نداریمشوهرمم نمیذاره ببرم بچه ها رو

پس بذار پیش شوهرت بمونن بچه ها . اگه فکر می‌کنی سالها بعد حسرت میشه برات که این مراسم را نری یک روز پیش باباشون باشن حالا چیزی که نمیشه . 

پس بذار پیش شوهرت بمونن بچه ها . اگه فکر می‌کنی سالها بعد حسرت میشه برات که این مراسم را نری یک روز ...

شوهرمم مراسم رو باید بره 

چرا دوماه پیش مراسم تشییع بستگان جاریم بود بچه هاش پیش من بودنیا خواهرم همیشه بچه هاشو پیش من میذاشت

خب توهم اگر مراسم اقوام شوهرتن بذار خونه ابجیت 

اگر اقوام خودته بذار خونه جاریت 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

خب توهم اگر مراسم اقوام شوهرتن بذار خونه ابجیت اگر اقوام خودته بذار خونه جاریت

نوشتم که جاریم دیروز گذاشتمشون خونشون نموند خونه رفت بیرون 

خب با هم نرید نمیشه ؟ یه شیفت شما بمون خونه پیش بچه ها یه شیفت شوهرت .

نه بخدا نمیشه