والا معمولا هفته ۶به بعد که تهوع میگیری. من تو دو تا بارداریام اولش فقط خوابالو بودم که خب خیلی روزا ...
واسه من سه روز ديگه موعده پريه هميشه از قبل علايم پري داشتم اين ماه فقط درد سينه دارم بقيه علايمو ندارم. اين ي هفته واسم يه ماه گذشت يعني ميشه ني ني باشه 😞
به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
واسه من سه روز ديگه موعده پريه هميشه از قبل علايم پري داشتم اين ماه فقط درد سينه دارم بقيه علايمو ند ...
ممکنه.
چند ماه اقدامی گلم؟
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.