2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا معمولا هفته ۶به بعد که تهوع میگیری. من تو دو تا بارداریام اولش فقط خوابالو بودم که خب خیلی روزا ...

واسه من سه روز ديگه موعده پريه هميشه از قبل علايم پري داشتم اين ماه فقط درد سينه دارم بقيه علايمو ندارم. اين ي هفته واسم يه ماه گذشت يعني ميشه ني ني باشه 😞

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
واسه من سه روز ديگه موعده پريه هميشه از قبل علايم پري داشتم اين ماه فقط درد سينه دارم بقيه علايمو ند ...

ممکنه.

چند ماه اقدامی گلم؟

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
حتما ميام ميگم نتيجه چيشد ريپلاي هم ميكنمتون 

چی شد عزیزم

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.

عکس واضح تر نشد بگیری؟

فکر کنم باید حتما بری سونو گلم. بنظرم کیست داری