بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳. واقعا رنگش صورتی باشه. رنگ خود خط بارداری یجورایی خاکستریه که اون حساب نیست.
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
اين بيبي چك سوم فروردينه قبل اينكه بريم مسافرت زدم احتياطا كه اگه منفي بود امپولي كه دكتر داد و بزنم پريود شم چون بايد روز سوم پريود ازمايش ميدادم امپول و تو مسافرت نزدم دوهفته بيبي چك مونده بود تو سرويس امروز صبح اتفاقي ديدم خشك شده يه هاله داره فردا صبح بيبي ميزنم ولي اروم و قرار ندارم يعني ميشه مثبت باشه؟
اینی که من تو عکس می بینم احتمال مثبت بودنش ۱۰درصده.
چون این روزا بارها بی بیچک این رنکی دیدمو منفی بوده درنهایت.
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
اين بيبي چك سوم فروردينه قبل اينكه بريم مسافرت زدم احتياطا كه اگه منفي بود امپولي كه دكتر داد و بزنم ...
همین امروز بزن اگر باردار باشی ۱۰۰درصد دو تا خط پررنگ میندازه نیازی به فردا نیست