2777
2789
عنوان

با پسری بیست ساله که رفتم بخاطرش

266 بازدید | 32 پست

دیدمش ی شهر دیگ بود خیلی دور شاید فاصله شهرامون ۱۰ ساعت باشه 

۴ سال لانگ بودیم اخرین دیدار تمومش کردم چون میگفت سالی دوبار میتونه بیاد و اینکه ۷سال منتظر بمونم تا بیاد صحبت کنه با خانواده منم گفتم نه 

خیلی دوسش داشتم بنظر شما اشتباه کردم؟پسر خوبی بود هم سن همیم هیچکار بدی ازش ندیدم فقط میگفت شرایطم جور نیست و اینا

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه

۲۰

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

کار پسندیده ای کردی .۷سال بمونی تو آب نمک خواستگاران و رد کنی که آیا بیاد با خانواده اش صحبت کنه آیا اوکی بشه شرایطش آیا نشه ..اونا که تو به شهرت و از به فرهنگ با هم نمیسازن .اینکه از به شهر و فرهنگ دیگه بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دروغ گفته باباااا 

از تو خوشش اومده ولی گفته شاید بهتر گیرم اومد فعلا اینو بزارم زاپاس 

که ساده نبودی خداروشکر 

روانشناسا میگن پسری که بخوادت همون روز خواستنش دنبال جدی کردن رابطس   دوماهه عروست میکنه اینکه برم سربازی یا پول ندارم یا مامانم مخالفه باد هواس

خداقل میتونه با بابات حرف بزنه  

باباتم بگه نه اشکلا نداره 

مهم تلاش اونه واسه تو  که نداره

۲۰

عزیزم پسرا تو دهه ۲۰ سالگیشون به فکر ازدواج نیستن تازه اگه دوستی تو این سن باهاشون ادامه بدی تا هفت سال دیگه قطعا یا خسته میشن یا تایپشون عوض میشه به قول خودشون پس  خیلی خوب کاری کردی

کار پسندیده ای کردی .۷سال بمونی تو آب نمک خواستگاران و رد کنی که آیا بیاد با خانواده اش صحبت کنه آیا ...

مممنونم شاید نیاز داشتم یکی بهم بگه چون دوستام میگن بمون پسر خوبیه شاید دیگ جز این کسی نیومد 

دروغ گفته باباااا از تو خوشش اومده ولی گفته شاید بهتر گیرم اومد فعلا اینو بزارم زاپاس که ساده نبودی ...

دانشجوعه هیچی نداره دیدم ولی گفتم به خانوادت بگو قبول نکرد گفت اونا مذهبین خوششون نمیاد 

راهی نداشتم جر این ۷ سالم کم نبود

عزیزم پسرا تو دهه ۲۰ سالگیشون به فکر ازدواج نیستن تازه اگه دوستی تو این سن باهاشون ادامه بدی تا هفت ...

درست میگید ممنون 

مممنونم شاید نیاز داشتم یکی بهم بگه چون دوستام میگن بمون پسر خوبیه شاید دیگ جز این کسی نیومد

کار درست رو کردی دختر جان .شک نکن ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!