vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 عنوان یه دوستام خیلی پر حرفه الان سه روزه سه تا 45 دقیقه داره از یک موضوع کش میده دلم نمیخواد که 59 بازدید | 10 پست زیاد باهاش ارتباط برقرار کنم یکم خطرناکه دختر امنی بنظر نمیاد . چیکار کنم ضمن اینکه دوری و دوستی باشه زنگم نزنه و باهام سر لج هم نیفته ؟ خسته شدم ازش خب بمنچه که زندگیت چجوریه یا اگه میخوای بگی خلاصه کن سریاله مگه . صبر منم حدی داره خو . 1404/07/04 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2689 منم یه دوست این مدلی دارممن زنگ میزنه جواب نمیدم هردفعه یه بهانه میارمالبته قهر کرد دیگه دفعه آخر نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 منم یه دوست این مدلی دارممن زنگ میزنه جواب نمیدم هردفعه یه بهانه میارمالبته قهر کرد دیگه دفعه آخر اره انگار این سبک آدما زودی قهر میکنن .
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6175 یکی از دوستای منم همینحوریه میتونه تا ی هفته حرف بزنه راجب اینک ی پسری پیام داد بهش و گفت سلام 😐😐😐😐 بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2689 اره انگار این سبک آدما زودی قهر میکنن . آرهآخه واقعنم تحمل این همه صحبت طولانی سختهتاره معمولا هم اینطورین که نمیذارن تو زیادم جواب بدی فقط خودشون حرف حرف حرف نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 منم یه دوست این مدلی دارممن زنگ میزنه جواب نمیدم هردفعه یه بهانه میارمالبته قهر کرد دیگه دفعه آخر کینه ای هم هست ؟؟ اینکه اهل تلافی باشه گاهی
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 آرهآخه واقعنم تحمل این همه صحبت طولانی سختهتاره معمولا هم اینطورین که نمیذارن تو زیادم جواب بدی فقط ... اره . این دوست من که بددهن هم هست . میگه خوار همسایه مون را گایی.... 😬 هر سه جمله ای که تعریف میکنه یکیش الفاظ رکیک داره
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2689 کینه ای هم هست ؟؟ اینکه اهل تلافی باشه گاهی نه فکر نکنم البته ما خیلی صمیمی نیستیممن همون اول دیدم اخلاقمون خیلی به هم نمیخوره در حد یه دوستی عادی نگه داشتم ارتباطمون رو،زیاد صمیمی نشدیمچند سالته؟مدرسه میری؟اگه دانشگاه و اینایی کم کم فاصله بگیر نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 آرهآخه واقعنم تحمل این همه صحبت طولانی سختهتاره معمولا هم اینطورین که نمیذارن تو زیادم جواب بدی فقط ... 😬
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5234 نه فکر نکنم البته ما خیلی صمیمی نیستیممن همون اول دیدم اخلاقمون خیلی به هم نمیخوره در حد یه دوستی عا ... یکی دیگه هم بجز شما پیام گذاشته در این تاپیک . چرا هرچی میخوام پیام براش بفرستم نمیشه ؟ شما هم نمیتونی براش پیام بدی .؟
ناز_خانون عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2689 یکی دیگه هم بجز شما پیام گذاشته در این تاپیک . چرا هرچی میخوام پیام براش بفرستم نمیشه ؟ شما هم نمیت ... آرهههچقدر عجیبههه😂 نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼