2777
2789

زیاد باهاش ارتباط برقرار کنم یکم خطرناکه دختر امنی بنظر نمیاد  . چیکار کنم ضمن اینکه دوری و دوستی باشه زنگم نزنه و باهام سر لج هم نیفته ؟ خسته شدم ازش خب بمنچه که زندگیت چجوریه یا اگه میخوای بگی خلاصه کن سریاله مگه . صبر منم حدی داره خو . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای منم همینحوریه میتونه تا ی هفته حرف بزنه راجب اینک ی پسری پیام داد بهش و گفت سلام 😐😐😐😐

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

اره انگار این سبک آدما زودی قهر میکنن .

آره

آخه واقعنم تحمل این همه صحبت طولانی سخته

تاره معمولا هم اینطورین که نمیذارن تو زیادم جواب بدی فقط خودشون حرف حرف حرف

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

آرهآخه واقعنم تحمل این همه صحبت طولانی سختهتاره معمولا هم اینطورین که نمیذارن تو زیادم جواب بدی فقط ...

اره . این دوست من که بددهن هم هست . میگه خوار همسایه مون را گایی.... 😬 هر سه جمله ای که تعریف می‌کنه یکیش الفاظ رکیک داره

کینه ای هم هست ؟؟ اینکه اهل تلافی باشه گاهی

نه فکر نکنم البته ما خیلی صمیمی نیستیم

من همون اول دیدم اخلاقمون خیلی به هم نمیخوره در حد یه دوستی عادی نگه داشتم ارتباطمون رو،زیاد صمیمی نشدیم

چند سالته؟مدرسه میری؟

اگه دانشگاه و اینایی کم کم فاصله بگیر

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

نه فکر نکنم البته ما خیلی صمیمی نیستیممن همون اول دیدم اخلاقمون خیلی به هم نمیخوره در حد یه دوستی عا ...

یکی دیگه هم بجز شما پیام گذاشته در این تاپیک . چرا هرچی می‌خوام پیام براش بفرستم نمیشه ؟ شما هم نمیتونی براش پیام بدی .؟