2777
2789
عنوان

اگه جای من باشی چیکار میکنی

98 بازدید | 14 پست

پرستاری یا اتاق عمل آزاد یا برا سال ششم پشت کنکور بودن ؟

پزشکی یا دندون می‌خوام 

دندون رو اولین سالیه بهش فکر کردم همیشه انتخابم پزشکی بوده 

تو هر سنی هستی نظرتو بگو دوست دارم نظر بالای ۳۰ و۴۰سال رو بدونم 

پرستاری 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو بودم اگر شرایط مالیم اوکی بود میرفتم عمل آزاد تا بتونم کنکور شرکت کنم 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

حتی اگه سختت باشه جور کردن هزینش؟

اره چون این همه پشت کنکور موندن از کل زندگیت عقبت انداخته

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

من خودم نشستم پشت اگه میخونی بمون

دو سال آخر رو خوندم جدی 

میخونم اگه بمونم فقط خسته شدم 

تابستون رو کار کردم بنظرم خستگی درس خوندن رفت شاید یه ماه دیگه دوباره بتونم بخونم

دو سال آخر رو خوندم جدی میخونم اگه بمونم فقط خسته شدم تابستون رو کار کردم بنظرم خستگی درس خوندن رفت ...

خب چی باعث شد قبول نشی میشه به من بگی از تجربه هات من ۱۸ سالمه اولین سالیه که می‌خوام پشت کنکور بمونم 

اگه پول شرکت تو موسسه رو نداشتم چیکار کنم

از کانالا دانلود کن خودت آزمون بده اینا همه بهونس بخوای بخونی می‌خوندی اگه ام میخوای بگی وای من بدختم تو توهم هر از گاهی بخونی برو سر کار پول در بیار حداقل دلت نسوزه‌سال بعد

از کانالا دانلود کن خودت آزمون بده اینا همه بهونس بخوای بخونی می‌خوندی اگه ام میخوای بگی وای من بدخت ...

نه من فقط همین یک سال میتونم پشت بمونم فقط میخواستم بدونم چیکار کنم میتونم پرینت بگیرم از همون کانالا؟  و اینکه فیلم دیدن واسه همه درسا جز زیست خوبه؟

بعد چطور هم کنکور میخوندم هم دانشگاه ؟

هر روز خدا که دانشگاه نیستی دانشگاه عین مدرسه نیست

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙