2777
2789
عنوان

دوست خراب

117 بازدید | 16 پست

تا حالا با کسی دوست بودید که که باعث جدایی شما و شریک احساسیتون بشه؟

جای من بودین چیکار میکردین؟ از خدا خواستم داغشو رو جیگر ننه حروم …دش بزاره انقدر داغون پس کی کارما پس میده این هر جایییییییی حالم بده بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط به حرف خودم جلو میرم ننه بابا اینا هم نه فقط خودم چون دو روز بعد یقه کسیو نمیگیرم الان یکیو دوس دارم برا رسیدن بهش تلاش میکنم هزاران تفر گفتن نه ولی من میرم جلو

برات متاسفم بجای ک دلداری بدی اینجوری حرف میزنی

من شاید بد حرف بزنم ولی حقیقتو میگم بهش چیزی که شماها نمیگین دلداری دادنو همه بلدن یه چیزی بگو دو روز بعد به خودش بیاد خاست یکیو انتخاب کنه درست انتخاب کنه

من شاید بد حرف بزنم ولی حقیقتو میگم بهش چیزی که شماها نمیگین دلداری دادنو همه بلدن یه چیزی بگو دو رو ...

خب آره ولی توهین کردن اشتباهه بعدشم آدما رو تو یه سالم نمیشه شناخت چ برسه تو نگاه اول

خب آره ولی توهین کردن اشتباهه بعدشم آدما رو تو یه سالم نمیشه شناخت چ برسه تو نگاه اول

بچه ام زیادی بهش محبت کنی یه جا ببینی خطا میکنه باید تلنگر بهش وارد کنی وگرنه محبت کنی راشو گم میکنه اینارو بهش میگم چون دو روز بعد میگه دمش گرم یه شخصی تو نی نی سایت اینارووبهم گفت من بد فکر میکردم راجبش