2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه‌پولداره که هیچی اگه نیس ولخرجه و فکر زن و بچه و‌زندگی نیست 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

هیچی ی آدم عادی😂وا

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

همسر منم هر روز لباس جدید میپوشه 😀استایلش کلا رسمیه ، پیرهن و شلوار رسمی ، فقط رنگشونو تغییر میده ، خصوصا توی خونه که هست مثل امروز جمعه ست ، از صبح زود دوش میگیره موهاشو مرتب میکنه ، لباسشو عوض میکنه ، البته خودمم همینطوریم ، خیلی خوبه که 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
همسر منم هر روز لباس جدید میپوشه 😀استایلش کلا رسمیه ، پیرهن و شلوار رسمی ، فقط رنگشونو تغییر میده ، ...

ببخشید بنطر شما همسرتون ولخرجی داره می کنه با این کار؟ 

چون معمولا مردا به تیپ و استایل اهمیت نمیدن

ببخشید بنطر شما همسرتون ولخرجی داره می کنه با این کار؟ چون معمولا مردا به تیپ و استایل اهمیت نمیدن

نه اصلا از نظر من ولخرجی نیست ، اتفاقا من خیلی خوشم میاد که میرسه به خودش ، ما ادما کار میکنیم که لذت ببریم دیگه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد