2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی رنگش کنیبعد یه مدت رنگش عوض میشه

متوجه نشدم

یعنی رنگ فانتزی کنم خراب میشه رنگ موهای خودم؟ 

یا نه شسته میشه با چند بار حموم رفتن و برمیگرده حالت عادی

اره میتونی 

اما بعد یک تا دو هفته میشه سبز بدرنگ و به موهای خودت برنمیگرده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

متوجه نشدمیعنی رنگ فانتزی کنم خراب میشه رنگ موهای خودم؟ یا نه شسته میشه با چند بار حموم رفتن و برمیگ ...

ببین عشقم مثلاااا اگه رنگ آبی بزنی بعد چندبار حموم رفتن سبز میشه

موهات خراب نمیشه اتفاقا خیلی قشنگ میشه من خودم بادمجانی کردم الان توی تناژ قهوه‌ای گیلاسی شده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اها خب با شستن میره؟ برمیگرده همین رنگی که الان دارم؟

نه دیگه 

میشه همون سبزی که میگم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ابی البته دوتا تار کم رنگش هنوز همونه پاک نشده و خیلی قشنگه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕