2777
2789

بچه ها دیشب رفته بودیم عروسی داشتیم بندری می رقصیدیم به داداشم گفتم میای باهم برقصیم به شوخی گفت نه افتخار نمیدم یکی دیگه از پسرا که فامیلمونه داشت باهاش می رقصید گفت آره بیا برقصیم فقط گفتم نه رفتم با دوستم رقصیدم 

حالا شوهرم پشت سرم بود داشت نگا می کرد😂

گفت چرا باهاش حرف زدی؟ گفتم چیزی نگفتم گفت حرف عامیانه هم باهاش نزن گفتم فقط گفتم نه میگه چرا گفتی نه😫😂باید رد میشدی 

بعد جالب اینه نه به لباسم کار داره نه مو ها بیرون و آرایش نه بندری و محلی رقصیدن جلو مرد و زن ها 

دوباره اومدیم بیرون با یه نفر دیگه سلام کردم دست دادم میگه چرا بهش دست دادی دوس ندارم با این حرف بزنی😂😂 هر دو هم فامیلن...میگم اینا که فامیل نزدیک مان چی میگی . میگی ادمای خوبی نیستن!

فقط گفت بخدا باهاش حرف بزنی میمیرم من 

گفتم چقد حسودییییی🤭😂

گفت بخدا خیلی خودمو کنترل کردم چیزی نگم دست خودم نیست از بس دوستت دارم نمی خوام با کسی حرف بزنی (از اون مرد و پسرا اونجا)

گفتم حسود کی بودی تووووو

از دیشب انقدر بهم توجه می کنه😂فکر کنم فکر کرد برام مهمن ولی پشیزی برام ارزش ندارن اونا...

منم گفتم خوبه اذیتم اگه کردی یه آتو دارم ازت اذیتت می کنم🤭😂

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

پایدار باشین😍

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم خیلی دوستم داره. ولی  این چیزا اهمیت نمیده . 

و حرفی نمیزنه .   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ظرفیت داشته باش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

😂😂😂جون دلم عزیزم انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین بخندید و ذوق کنین 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شوهر منم خیلی دوستم داره. ولی این چیزا اهمیت نمیده . و حرفی نمیزنه .

میگه اونا رو میشناسم اگه دهن به دهن بشی باهاشون پیشنهاد رابطه میدن..

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

میگه اونا رو میشناسم اگه دهن به دهن بشی باهاشون پیشنهاد رابطه میدن..

وا . واقعا اینطورین ؟ :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه ربطی داره😑

به انتهای جملتون ربط داشن🙂🙂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.