2777
2789

من نزدیک سه سال ازدواج کردم 

الان بچه ۳ ماه دارم 

شوهرم  خیلی وقتا بهم می گه بچه ایی 

مثلا با کنایه بهت صدا در بیارم   برات آروم‌شی    یا مثلا می گه بیا تو تشک بازی پسرت بازی کن و ... اوایل فک می کردم شوخی می کنه ولی نه ...

الان هم دو باری گفته تو کی هستی که ! 

واقعا هیچ عزت و احترامی جلو خانواده خودم و شوهرم ندارم   واقعا شما جای من باشید واکنشتون چیه !!?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا میگم .بهش  خدا شفات بده کم داری 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خوشحالم باش بهت میگه بچه ای .الان دختره ۴۰سالسه برای شوهرش میو میو میکنه اونم میگه پیشی ملوسه .کوچول موچولو ی من.من جلو خودم عروسمون ۴۴ساله شه به برادرم مبگه آقااااااایی برام اونو بخررر.بخدا حالم بد میشه.چند بارم به داداششم گفتم جلو زنتو بگیر زشته جلو بقیه چی میگن عاخه بااین سن و سال

یعنی جلو خانواده هاتونونم مثل بچه باهات رفتار میکنه؟تو تنهایی باشه ناراحت نمیشم و خودمم بچه بازی دزم ...

نه تو خونه اصلا نمی گه  یک بار جدی گفت مثل بچه هایی 

مثلا می یاییم خونه مامانمینا تو در گوشم می گه تیکه می ندازه 

یک بارم جلو خاله ام گفت 

خوشحالم باش بهت میگه بچه ای .الان دختره ۴۰سالسه برای شوهرش میو میو میکنه اونم میگه پیشی ملوسه .کوچول ...

از اون لحاظ نمی گه مثلا من عشوه بیام ادای بچه ها رو در بیارم و لوس بازی نه ! 

از لحاظ تصمیم زندگیم و کار و اینا می گه