دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشی و بودن و نبودنش برات فرقی نداشته باشه ولی ته دلت یکمی دوسش داری ولی مثل قبل از نبودنش اذیت نمیشی.. چون دیگه از چشمت افتاده ، و اینکه هنوز اون آدم رو میشناسی اعصبانیت میکنه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه نفر از خانواده خودم خیلی پرحاشیه ست یعنی شیطان بزرگه آرامش از زندگیت میگیره شخصیتتو نابود میکنه روانیت میکنه ازش دوری کردم میخواست رعت امد کنه اونقد پیچوندمش که فهمیده ودیگه سراغم نمیاد راحت شدم
🥲🥲کاش بفهمن با از زندگی فقط زندگی رو میخواییم همیشه به همسرم میگم توی بدترین شرایطط هم تنهات نزاشتم نه به خاطر اینکه مجبورم به خاطر اینکه امید دارم زندگیم درست میشه همه چیز اروم میشه ولی همیشه بدتر شد من بزرگ ترین گناهم این بود که واقعا از ته دل بدون چشم داشت عاشق خانوادم بودم الان همونا کاری کردن که وقتی میبینمشون برام مثل غریبه هستن