2777
2789
عنوان

چقدر بده یکی از چشم آدم بیفته

90 بازدید | 15 پست

دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشی و بودن و نبودنش برات فرقی نداشته باشه ولی ته دلت یکمی دوسش داری ولی مثل قبل از نبودنش اذیت نمیشی.. چون دیگه از چشمت افتاده ، و اینکه هنوز اون آدم رو می‌شناسی اعصبانیت می‌کنه .

چیکار کنم❓ خسته شدم از این حس مزخرف

از دل بره از دیده ام میره 

برام بارها پیش اومده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب عزیزم اما همینکه طرفو میشناسم ناراحتم میکنه

حالا جالب اینه عضو خونوادهمم باشه همینه 🥲

من زود دلم میشکنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

آره دقیقاً ولی همینکه طرفو میشناسم بازم رنجم میده

یه نفر از خانواده خودم خیلی پرحاشیه ست یعنی شیطان بزرگه آرامش از زندگیت میگیره شخصیتتو نابود میکنه روانیت میکنه  ازش دوری کردم میخواست رعت امد کنه اونقد پیچوندمش که فهمیده ودیگه سراغم نمیاد راحت شدم

🥲🥲کاش بفهمن با از زندگی فقط زندگی رو میخواییم همیشه به همسرم میگم توی بدترین شرایطط هم تنهات نزاشتم نه به خاطر اینکه مجبورم به خاطر اینکه امید دارم زندگیم درست میشه همه چیز اروم میشه ولی همیشه بدتر شد من بزرگ ترین گناهم این بود که واقعا از ته دل بدون چشم داشت عاشق خانوادم بودم الان همونا کاری کردن که وقتی میبینمشون برام مثل غریبه هستن 

آره دقیقاً ولی همینکه طرفو میشناسم بازم رنجم میده

صد در صد زجر میکشی چون هنوزم به گوشه ای از دلت دوستش داری از کسی که اصلا ازش توقع نداشتی ضربه خوردی کسی که فکر میکردی کل دنیا ولت کنه اون ولت نمیکنه

صد در صد زجر میکشی چون هنوزم به گوشه ای از دلت دوستش داری از کسی که اصلا ازش توقع نداشتی ضربه خوردی ...

خودش می‌گفت اگه قرار باشه روزی از کل آدمای زندگیم دور بشم تورو با خودم میبرم

خودش می‌گفت اگه قرار باشه روزی از کل آدمای زندگیم دور بشم تورو با خودم میبرم

کاش میگفتی نمیخواد من و ببری فقط نرو بمون تا تو بمونی با کل خانواده خودت و خودم کنار میام الان که رفتی با خودمم کنار نمیام