2777
2789

شب جاریم و برادرشوهر امدن و بهشون گفتیم که میخوام طلاق بگیرم اولش یکم اروممون کردن ولی باز پای حرفم هستم و میخوام برم شنبه واس درخواست طلاق نامزدمم هی به بابام زنگ میزنه و به من پیام میده و قبول نمیکنه که منو زده و هی میگه بیا بریم حدف بزنیم آشتی کنیم فقط باز از این که بفهمن باکره نیستم میترسم وقتی رفتیم درخواست طلاق دادیم تو چه مراحلی میفرستن پزشک قانونی واس این که بفهمن باکره ام یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش . این مساله کاملا عادی و طبیعیه. مطمان باش پدر مادرت هم گوشه ی ذهن شون اینو دارن که شاید رابطه داشتن. خب زن و شوهر بودین دیگه

فقط یکم خجالت داری ترس نیست . ترس وایعی یه عمر زندگی با یه ادم مریض هست. 

رابطه قبل ازدواج اشتباهه نه بخاطر حلال حروم و این چیزا بلکه بخاطر همین شرایطی ک برای دختر پیش میاد

ولی ؛ محکم باش اصلا برای خودت این موضوع رو بزرگ نکن و وقتی فرستادن پزشکی قانونی یا هر مرحله ای ک ازت پرسیدن بگو ک رابطه داشتیم و بدون ترس همون اول قاطع بگو عقد شرعی بودیم و زن و شوهر!!

اگه از الان بترسی از حرف مردم دیگه در ادامه نمیتونی جلو دهن مردمو بگیری چ برسه پدر و مادرت

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

عزیزم فدای سرت که باکره نیستی، این چه فکریه میکنی اخه 

مگه چه اتفاقی افتاده که انقدر بزرگش میکنی و ازش میترسی؟ چرا پسرا نگران از دست دادن باکرگیشون نیستن !!

یعنی پدر و مادرت فکر میکنن تو این دو سال فقط دست همو گرفتین؟؟ 

به خدا که خیلی طبیعیه،انقدر نگران نباش

اجازه هم نده کسی چیزی بگه! یکم اعتماد به نفس داشته باش، زندگی خودته 

شنبه نرو ( آقا نرو ) 

یکشنبه برو 

هیچ کار مهم و اساسی [ نه کار روزمره ] رو در شنبه انجام ندید ( یا شروع نکنید ) : وگرنه اون کار ابتر و ناقص و بی نتیجه می مونه ( تجربه شده ) 

به شنبه میگن‌ روز نحس اکبر 

یکشنبه و یا پنجشنبه و یا جمعه باشه ( به این ۳ روز میگن‌ روز سعد اکبر ) : حالا چون کار اداریه جمعه نه ؛ می مونه یکشنبه و پنجشنبه

شما به قولی باکره نیستین ، خب سریع بعد عروسی هم میتونی طلاق بگیری ( تقاضای طلاق و درخواست طلاق : روز شنبه نباشه )  ،

چه اینروزا تقاضای طلاق بدی چه به زودی بعد عروسی : بعد جدایی خودتو به یه جایی برسون شاغل شو بعدش در آینده که قصد ازدواج داشتی : من در @چیپس_سس_کچاپ‍ تاپیک چله های بخت گشا دارم ( جهت یک ازدواج خوب و موفق ) : چله ( چهله ؛ ۴۰ روز : ( با رعایت شرایطش " روز اول که میخوای شروع کنی بخونی [ سوره و دعای شرعی ] روز اولش روز نحس نباشه از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست ؛ و روز اولش هم پاک و با وضو باش از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست ] ، 

سوره ها و ادعیه ی سرعی بخت گشا ( خواندن یا پخش صوتِ تند خوانی سوره {{ مثلا صوت تند خوانی فلان سوره یا فلان دعا رو دانلود کن پخش کن }}  یس ، حشر ، احزاب ، حدیث کساء ؛؛؛ دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ، 

مهماش ایناس ( یس ، حدیث کساء ، دعای یستشیر 

این برای یهودیا نیست؟یکم حال وهوای جمله به یهودیت میخورد🤔

خیر ربطی نداره 

به سیاره ها ربط داره هر روز هفته مربوط به یه سیاره هست 

ویدئوش هم تو یوتیوپ هست ( ویدئویی ار حجت الاسلام دکتر عرفان سهرابی ) یه ملای جوانه